Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papudraka

czy wierzycie w demony??

Polecane posty

Gość papudraka

mam pytanie ktore mnie nurtuje - czy ktos z was mial kiedys doczynienia z demonem? lub duchem itd? czy to prawda czy kolejne pierdoly? mam czasem nieprzyjemne doswiadczenia w polsnie slyszę straszne glowy, wiruję w ciemnosc i widzę czerwone oczy, przy czym duszę sie i probuje sie obudzic i nie mogę tak jakby ktos mnie przytrzymywal w tym stanie a ja jestem calkiem swiadoma, udaje mi sie z tego wyrwac dopiero jak ktos mi pomoze np ktos w domu mna potrząsa bo sie strasznie wydzieram przez ten czas.. nie chce wyjsc na idiotke, nie mowie tego nikomu. moja babcia mowi ze to moze jakis duch przychodzi mnie dusic, ze kiedys ona spala u ksiedza w lozku - znajomy ksiadz z rodziny - sprzatala mu plebanie a ksiadz wyjechal. tez miala cos takiego mowila ze musiala uciekac z tego lozka bo to cos ciagle ja dusilo i nie dalo spac.. ja to mam do czasu do czasu, na roznych lozkach w roznych miejscach. boje sie zasypiac i przez to chodzeczesto bardzo zmeczona.. czy ktos mial cos podobnego????? proszę o powazne odp..

Gość a to nie był czasem
paraliż senny? Dwa razy w życiu go miałam i również miałam jakieś halucynacje, że ktoś jest w pokoju, w którym śpię...

Gość papudraka
a co to ten paraliz senny i skad siebierze??

Gość papudraka
okazało się , że to mój demon seksu Antoni , któren mnie 15 razy dziennie zapina spowodował , że aż straciłam poczucie rzeczywistości

Gość papudraka
to z demonem sexu nie ode mnie podszywaczu :(

Gość maładuszka
Tak, demony istnieja i dusze też :) wbijaj na www.forum.przebudzenie.net tutaj duzo pisze na te tematy pod pseudonimem "luth" jak chcesz poczytaj, bo tutaj zaraz Cię dziewczny zjadą i zrobią idiotkę z ciebie. To są powazne rzeczy i maja miejsce :) jak chcesz napisz mi pw tam na forum albo coś :). Nie mozna sie tego bać tak czy inaczej, bo strachem karmisz demony i przyciagasz kolejne :) niech bije z ciebie milosc i swiatlo - wtedy przyciagniesz fajne rzeczy ;)

Gość papudraka
a no tak to by sie zgadzalo.. dziekuje dzieki temu wiem ze to nie zadne nadrpzyrodzone sily tuylko moj wlasny glupi mozg ;)

Gość papudraka
maladuszka- odwiedzę spewnoscia, potrzebuje jednak skupienia by poczytac takie rzeczy wiec nie w tej chwili.. dziękuję za link :)

Gość maladuszka
Spoko jak bedziesz miala ochote :) pozdrawiam cieplutko

Gość Malazabka
Witam.przesyłam ostatnio coś bardzo dziwnego.a mianowicie miałam ten tzw.paraliż senny,leżałam na plecach, niby już nie spalam, byłam świadoma ale nie mogłam się poruszyć ani otworzyć oczu.nagle poczułam czyjąś obecność w pokoju, która tak jakby uprawiala ze mną seks.ten ktoś to coś strasznego, jakby jakiś demon,bo gdy się przebudzalam usłyszałam straszny demoniczny głos jakby odchodził i głośno wył. Nie było to miłe bałam się otworzyć oczy. Ale gdy to zrobiłam pokój był pusty

Gość gość
zabawy we wróżby i wywoływanie duchów tak się właśnie kończą