Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co kaman?

Dziewczyny chodzicie w kaloszach?

Polecane posty

Gość epsilonka
Tak, ale przecież wiele zależy od ludzi. No nie wiem. Wystarczy pojechać gdziekolwiek za granicę i można przekonać się, że ludzie są bardziej tolerancyjni, uśmiechnięci, weseli i życzliwi. Nie trzeba jechać na drugi koniec świata, aby się o tym przekonać. Każdy ma swój świat, nie obchodzi go to czy jesteś katolikiem, pakistańczykiem czy ateistą. Nikogo nawet nie dziwi to, że zafarbujesz sobie włosy na zielono. W końcu to TWOJE włosy. A już na pewno nikt nie zaprząta sobie głowy tym, w co chodzą ubrani inni. Jak dla mnie możesz wyjść nawet w piżamie. Masz do tego prawo. A tutaj ludzie burzą się o zwykłe gumiaki czy kozaki.

Nie Stokrota . Mam czarne huntery do kolan :) ZONK :P ******************************************************** Aniele mój Ty przecież mnie jedną masz I mnie ochronisz za grzechy Niech życie ukaże mnie Ty przy mnie zawsze bądź Chociaż wiem, me niebo daleko jest Więc nie wpuszczą jeszcze mnie..... Jeszcze nie...

Stokrota, Ty chyba dawno po sklepach nie chodzilas w Warszawie, co ? :))))

a ja chodzę w służbowych officer avaster...jestem strażakiem w ochotniczej...a tak na ćwiczenia to koszarówki ubieram...bo officery ważą po 1,6 kg jeden...

;) napisales, ze je ubierasz... wiec sie spytalam w co je ubierasz :)

Gość nowyczesna
kalosze są teraz bardzo na czasie. Ze względu nie tyle na wygląd, co na ich zastosowanie w dezczową pogodę. Idealne do sukienk i i jeansow (nogawki w środku). chociaz sa troche drogie 🖐️

ja mieszkam za granica i jak przyjechalam to mowili mi znajomi,kup kalosze,leje od wrzesnia do maja :D oczywiscie pomyslalam,ze cos z nimi nie teges,wytrzymalam 1 wiosne :) co roku zmieniam kolor,mialam juz rozowe,biale,czarne,teraz obecnie chodze w kaloszach w kwiatki.Moj syn tez wlasnie dostal swoje pierwsze kalosze :D

no te strażackie kosztują 245 w zaopatrzeniu państwowej straży pożarnej...a prywatnie nie mam takowych butków...