Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co kaman?

Dziewczyny chodzicie w kaloszach?

Polecane posty

Gość O co kaman?

Mnie się podobają w sklepach, ale jakoś siebie w nich nie widzę.Jak jest z Wami nosicie kolorowe kaloszki?

Gość Henia co ma jaja i penia
chodze w gumiakach bo bym se gnojówką pięty pobrudziła

tak, przekonałam się do nich na wiosnę...sprawdziły się juz wiele razy...tyle, że niezupełnie kolorowe...czarno-brązowe z delikatnymi złotymi kropkami jakby brokatem, fajna rzecz :)

Gość O co kaman?
Na deszcz idealne a tego nie brakuje,może i ja się przekonam

Gość chodzę w kaloszach, które
kupiłam w hurtowni bhp :-) są granatowe, krótkie, ale przede wszystkim nie takie szerokie w palcach (w takich nie umiem chodzić) tylko mają wąskie czubki. Zakładam je na deszcz, z tym, że jak idę gdzieś, gdzie będę siedzieć dłużej (praca, szkoła) to biorę normalne buty na przebranie.

Gość stokrotka rosła polna
ooo kolejne , nawet nie wiem jak to nazwać . buhahahahah ja jebię , w KALOSZACH przez miasto :D . Nożesz kurwa świat do góry nogami legł. Nie uważacie kobietki drogie , że błaznujecie , że po prostu śmiesznie wyglądacie ? Jak pajace :D🖐️ . Weźcie jeszcze kalesraki do tego przyodziejcie .

Gość chodzę w kaloszach, które
Ale mi to zwisa, dynda i powiewa jak wyglądam i co kto o mnie myśli! Ważne, że mam nogi suche!

Stokrota a Ty napewno zajebiscie w trampkach przemoknietach wygladasz :D

Ale w tych nieszczęsnych kaloszach w pojebane kwiatki to zaczęłyście chodzić od...2 lat ? A wcześniej to co ? Sery mokły i można było :P. Taaa tłumaczcie to jak chcecie . Po prostu pojebana moda i tyle . Ciekawe co następne będzie . Ale bez kitu , nie zdziwi mnie jak w kalesonach zaczniecie chodzić . Ooo wiem na co może być w następnym sezonie , albo za dwa na sropie topie ... te arabskie pantalony ,kurwa , wiecie o co chodzi nie ? :classic_cool:

Gość hty
do stajni aby gnoj wyrzucic i po blocku chodzic, jak najbardziej na miasto- nigdy :D

Gość epsilonka
Ja sobie 3 lata temu przywiozłam kalosze zza granicy, w których często tam chodziłam - oczywiście nikogo to nie raziło. Tutaj w nich wyszłam i po prostu szok. Ludzie patrzeli na mnie, jakbym z choinki się urwała :o A dla mnie to normalne buty. Nie lubię mieć mokrych nogawek, ani wody w butach, więc zakładam kalosze. A w pracy przebieram na inne :) Ale w końcu to Polska i tutaj nie wypada chodzić w kaloszach. Lepiej zmoknąć. Nie wypada też chodzić w kozakach we wrześniu. O tej porze zakłada się botki, jak dowiedziałam się na innym temacie. to po prostu zacofanie ludzi.

Gość hty
nikt nikogo nie zmusza by tu mieszkal, jak sie nie podoba to .... wypierdalaj z powrotem za granicę 🖐️

Jak patrzeli, to patrzeli wsiurze . Dobra weź pojedź tam skąd przyjechałaś i chódź do woli w gumiokach , polscy dyskryminanci prominenci tu. :( 🖐️

Gość epsilonka
Oczywiście, że pojadę. Mieszkam tam i dzięki Bogu. Nie ma takiego chamstwa jak tutaj. Wystarczy przeczytać Wasze wypowiedzi i już wiadomo z kim ma się do czynienia :o

Jak już będziesz to nie przyznawaj się skąd jesteś .

Gość hty
plakac po tobie nie bedziemy a sadze ze i kraj jakos przezyje ta strate :D

Gość ja chodze w kaloszach
Ale tylko do gnoju i chlewu. Burberry, innych moje swinie nie lubia. Kurde, jestem na topie czy nie?

I zapomnij szybko ten chamski język .

Gość epsilonka
Mam to szczęście, że nikomu nie muszę tłumaczyć się ze swego pochodzenia. A nawet gdybym musiała odpowiedzieć, to nie skłamałabym, bo i po co? Czy to moja wina, że Polacy to taki zawistny i zaściankowy naród? Oczywiście nie wszyscy, ale... Zdecydowana większość.

ja nie chodze, bo na pozadne, przyzwoicie wygladajace szkoda mi kasy, a nie bede kupowac jakis tesko bo to nie wyglada w ogole. chociaz jak tak patrze za okno, to chyba sie przeprosze z kaloszami :P

Pomieszkaj tak długo tam gdzie dzięki bogu możesz mieszkać i dopiero napisz o chamstwie , draństwie ,zaściankowości polaków . Oczywiście nie wszystkich. Okey ?:P No ale o kaloszach bamboszach miało być :P

Tak długo jak w polsce *

Gość epsilonka
Wystarczy mi to co widzę przyjeżdżając czasem do Polski ;)

Gość hty
ja chodze w kaloszach- niestety nie jestes na topie, teraz na topie sa kalosze tescowe lub leclercowe :P :P

Gość epsilonka
A w tych kaloszach teraz taki wybór... Wystarczy na allegro spojrzeć. Niektóre w ogóle nie przypominają kaloszy. Niestety ceny są nieco odpychające ;)

A gdzie tak pięknie jak piszesz . Skąd przybywasz do polski ?

Gość chodze w kaloszach
w terenie, jak pada, na grzyby itp... Po miescie nie. Zauwazylam ostatnia taka mode dziwna dosyc. Chociaz mi tam wisi co kto ma na nogach ;) Kiedys chodzilam w kaloszach, tak ze 20 lat temu. To sie ze mnie smiali. Tez mi to zwisalo ;) A teraz taka moda, hehehe :P

Gość epsilonka
W Hameryce jak to się często na kafe mówici, ale południowej ;)

Aaa tam to inny świat. Nie ma co nawet porównywać. 🖐️