Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

/przyszlamamaania/

ciąża była zagrożona..czy już jest ok??

Polecane posty

witam wszystkich :D spodziewam się dzidziusia :) w 3 tygodniu ciąży lekarz stwierdził, że ciąża jest zagrożona, dostałąm lek duphaston, który biorę do dziś a jestem już w 2 miesiącu ciąży :) nie mam juz palmień jak to było na początku, jedynie czasami mam skurcze, chwilowe ale silne, w dlonej części brzuszka, powiedziałąm o nich lekarzowi, ale stwierdził, że to nic poważnego. jak myślicie moje drogie panie, czy moja dzidiza jest już bezpieczna?? oszczędzam się, leżę w każdej wolnej chwili, a powiem , że lekarz nie zalecił mi leżenia 24 h. wizytę mam w środę, 2 tygodnie temu widziałąm juz moje ziarenko i jego bijące serduszko, dr pow, że jest wszystko w porządku, ale ja i tak się boję po mimo, że czuję, że wszystko będzie dobrze. czy wy miałyście podobnie?? sądzicie, że już się dzidiza dobrze zagnieździła?? wiem , że do 3 miesięcy trzeba uważać ,ale potrzebuję słów otuchy :D pozdrawiam :)

ja lada dzień zaczynam 8 miesiąc a moja lekarka nadal mówi o ciązy wysokiego ryzyka już nie o zagrożonej ale ryzykownej więc życzę ci oczywiście jak najlepiej ale przynajmniej do końca 3 miesiąca uważaj na siebie i to bardzo mam nadzieje że niebezpieczeństwo już jest zażegnane ale szczegółów wypytaj na najbliższej wizycie lekarz będzie najlepiej wiedział bo każda ciąża jest inna

Gość i tak poronisz

ehhhh dziewczyna chce pocieszenia a tu takie teksty ludzie opamiętajcie się :/ takich rzeczy się najgorszemu wrogowi nie życzy a co dopiero obcej kobiecie w ciązy :/

a co ty wróżka że jej taką przyszłość przepowiadasz? ja bym na jej miejscu chciała cię znaleźć i w pysk byś dostał/dostała

Gość i tak poronisz
To niech szuka , tylko niech nie poroni po drodze.

ja przez całą ciąże musiałam na siebie uważac, też byłam na hormonach podtrzymujących, w 13 tyg w szpitalu z powodu krwawienia. Potem od 7 tyg zaczeło mi sie robic rozwarcie, musiałam jak najwięcej leżec. Urodziłam szczęśliwie w terminie.

Gość i tak poronisz
Nie moglas sie szlajac po marketach i marudzic ze nikt do kolejki nie wpuszcza, no co za niefart buhaha

Gość ten ktos
do i tak poronisz jesli jestes kobieta zyczę Ci tego samego, a jeśli facetem to oby matka twojego dziecka tez miala takie proobemy... ciekawe jak sie bedziesz czul czula, gdy uslyszysz bicie serca zyjacej isosty ludzikiej ale kazdego dnia bedziesz zyl zyla z mysla ze moze ona umrzec....

Gość do ten ktoś
pięknie, Ty też możesz sobie rękę podać z ' i tak poronisz'. Jesteście siebie warte/warci. :O Autorko, nie pytaj o to na forum. Myślisz, że na kafe siedzą spece? Forumowicze nie prowadzą Twojej ciąży. Takie pytania kieruj do lekarza.