Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdaw

Faceci uwazajcie na kafeterię

Polecane posty

Gość sdaw

Naprawdę ostrzegam was- jeśli chcecie aby wasze małzeństwa istniały i były szczęśliwe zablokujcie swoim żonom i dziewczynom dostępu do tego sekciarskiego forum. ja kilka lat temu nie zauważyłem niebezpieczeństwa płynącego z porad frustratek i pseudoradców piszących na tym forum. dziś wiem, że to był mój błąd. to był mój błąd za ktory dziś płacę bardzo dużą cenę rozbicia małżeństwa. To forum swoją zajadliwością uczy nienawiści do facetów i namawia wręcz do rozwodów lub rozstań. To forum zniszczyło mi życie. To forum zniszczyło moje małżeństwo, miłość - wszystko!!! Ostrzegam więc was faceci przed tym motłochem frustratek i pseudoradców którzy pokazują drogę kobietom do nienawiści w stosunku do facetów. Ostrzegam was bo ja się obudziłem za późno.

Gość ja tu siedze 6 lat i moje
malzenstwo ma sie zayebiscie, zwlaszcza jak czytam mezowi co glupsze posty i mamy ubaw po pachi :P

Gość sdaw
właśniew moja żona od 6 lat bywalczyni tego forum , postanowiła zmienić płeć. jest w trakcie przygotowań do operacji a ja ryczę i próbuje sobie ręcznie penisa urwać z rozpaczy

Gość sdaw
ten post wczesniej to nie ja napisałem tylko ktos sie pode mnie podszył. ja pisze na serio. to forum niszczy zwiazki. wiem to z wlasnej autopsji

Gość sdaw
Z cudzej autopsji też to wiem.

Gość jak sie ma glupią
babe, na ktora da sie w tak idiotyczny sposob wplynąć to może i przysługe Ci oddała, jeszcze kawałek zycia przed Tobą.

Gość taki kolo
masz racje facet moja dziewczyna najpierw zaczela tu przesiadywac potem zaczela pisac maile z innymi kolesiami istna tragedia.Na dodatek wkrecila w ta sekte swoje kolezanki ktore bardzo szybko uzaleznily sie od tego gowna.Kafeteria to syf i bagno

Gość hummingbird hearbreak
haha nie moge z wami;D kafe sektaaa;D:D:D: padlam

Gość why ohhhh whyy

Gość sdaw
moja żona to ręka, miała już dość trzepania mi konia, wolała odejść i wypisywać głupoty na kafeterii

Gość egzorcyst!!!!!!!!!!!!!
bazienka jak kto mądry...... to nie włazi w dupe kazdej wróżce na kafe sama potrafi oceniac sytuacje a nie tak jak Ty

Gość Tyyyyyyyyy
bazienka to jesteś wybitnie madra :O

Gość egzorcyst!!!!!!!!!!!!!
bazienka to NIBY pani psycholog za taką podaje się ale ..... jej wypowiedzi swiadczą same za siebie

Gość kasienkaaaaaaa
bazienka studiowała psycho bo chciała pomóc samej sobie ale sie nie udało :D

Gość Tyyyyyyyyy
Kto z takim durnym nickiem jka Ona moze byc madry :O

Gość samobój
ona już dawno strzeliła sobie samobója jestem ciekawa jak wygląda na żywo

Gość dgdsgztry
jak ja traktowałes jak rzecz to dobrze ze znalazła tu siłe zeby odejsc.dziewczyn w szczesliwych zwiazkach nikt nie namawia do rozstania,wrecz przeciwnie.a moze tobie nastepna dziewczynapowinna zabronic wstepu na jakies chłopskie forum?co to w ogóle za ''zabronic dziewczynie''?bronic to sobie mozesz swojego fiuta a nie zabraniac dziewczynie czegokolwiek.jak traktoałes ja jak niewolnice to dobrze ze cie zostawiła frajerze

Gość bazienka-----
wkurwia mnie to ze wpierdala sie w kazdy temat o ktorym nie ma zielonego pojecia byle tylko dodac cos durnego od siebie

Gość egzorcyst!!!!!!
podobno ktoś ma jej fotki i tym leczy depresje i kompleksy

Gość bele de jour
forum niszczy zycie a to dobre. Ludzie sami sobie je niszcza a nie forum baranie. No ale trzeba na cos zwalic wine co nie:o

Gość sdaw
takie wlasnie frustratki jak te co tu sie wypowiadaja niszczą małżeństwa i związki swoimi wpisami na tym chamskim i antyludzkim forum. I jeszcze raz ostrzegam was faceci przed idiotkami z tego forum, które zniszczą wam życie

Gość miła sąsiadeczka
A mi forum bardzo pomogło. Dzięki forum zostawiłam dręczącego mnie psychicznie drania i teraz jestem z cudownym chłopakiem, na którego zasługuję. :)

Gość sdaw
My dla tych tu piszących tylko jesteśmy dreączące dranie itd - a wy świętoszki.