Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chance--

PODRYWA- A MA DZIEWCZYNĘ ...

Polecane posty

czesc, kobietki:) przyznam, że pierwszy raz zakłądam temat na forum, ale chciałabym poznać zdanie kogoś obiektywnego, i mam nadzieję, że mnie nie zawiedziecie. kilka tygodni temu poznałam świetnego faceta- przystojny, mądry,zabawny..jestem stażystką w firmie, w której on pracuje. dostaliśmy wspólny projekt, często siedzieliśmy po godzinach- troszke poflirtowaliśmy, umowilismy sie na drinka po godzinach. i nagle-dzisiaj przypadkiem (!) odkryłam, że on ma dziewczynę!!! cóż-ja sobie nie wyobrażam sytuacji, w której ktoś podrywałby mojego chłopaka, ale nie miałam pojęcia. nie ukrywając- spodobał mi się bardzo, ale teraz nie wiem co robić?

Gość rtdd
Moze traktuje Cie jak kolezanke? jak Ty to odczuwasz?

Gość HmmmMoMmMM
Daj sobie z nim spokoj, jak to jest typ podrywacza to bedac z Toba bedzie podrywal tez inne. Sama widzisz, ze nie mial oporow. No ale na koniec zrobisz jak zechcesz. Powodzenia

raczej nie jestem typem kocicy-która podrywa facetów... on często siadał blisko mnie, szukał kontaktu fizycznego (poprawiając mi włosy,ocierając się)... flirtował ostro!. uwieżcie, nie jestem typem głupiutkiej paniusi, do której facet uśmiechnie się, a ona myśli "O BOŻE, ZAKOCHAŁ SIĘ". powiem szczerze- facet bardzo fajny. w innej sytuacji olałabym sprawę, a nie zakładała temat na forum jak szesnastolatka :). pomóżcie.

Gość olej
pomysl co ty byś czuła gdyby twój facet podrywał inne laski. olej go, jak nie jest w 100% wierny to nie jest nic warty

Gość rtdd
A jak odkrylas ze ma laske??

Gość zapinaj pasy
a jak sie dowiedziałas ze ma dziewczyne?

Gość ile w kopercie
lubisz jak faceci się o Ciebie ocierają ?

dziewczyny, uznacie mnie za totalną kretynke...wyśledziłam to na facebooku (wiem,wiem, nadal zachowanie szesnastolatki)... ale wiecie co? on nie napisał, ze jest w związku, za to ona-tak.on nie ma z nią zdjęć-ona z nim tak. wiem, że nawet nie powinnam sie zastanawiać, i olać go- z reszta byłam pare razy w sytuacji, że poznawałam chłopaka na imprezie, piliśmy drinka, on prosił o nr tel. a np. potem dowiadywałam się, że był zajęty, kasowałam nr, zapominałam o sprawie. ale tutaj jest inaczej. bo on mi sie podoba. BARDZO

Gość Tyyyyyyyyy
W czym Ci pomóc bo nie rozumiem facet jest zajęty to znaczy że kogoś ma a skoro kogoś ma to go olej.Możesz też spytać go wprost czy bawi go to i co ma na myśli flirtując z Tobą.

Gość rtdd
Nie przyznaje sie do laski bo to typ podrywacza:) proste

Gość nie rób jaj
sama pomysl co to musi byc za typek ze ma dziewczyne a ciebie podrywa? jestes zauroczona bo pobyłas z nim pare chwil

Gość Tyyyyyyyyy
Jakiś dupek z niego

Widze, że panuje moda na odbbijanie faceta :o Daj sobie z nim spokój jak zdradza dziewczyne to jak Ty byś nią została robiłby to samo.

Gość Tyyyyyyyyy
Chyba że to ta dziewczyna ma jakieś urojenia względem niego

kurwa. a ja myślałam, że on taki wyjątkowy i cudowny jest. dupa. ale jestem zła.

Taki związek nie ma szans. Wczoraj rozstałam się z chłopakiem po 4 latach i nie zaluje tego, bylo milo do czasu.. Takich dupków z daleka od siebie.

Gość zapinaj pasy
a rob co chcesz, my na tym nic nie zyskamy i nic nie stracimy, to Twoje zycie, moze Ci sie z nim ulozy, a moze zrobi z Toba jak z obecna dziewczyna, ja mam to gdzies jak to sie potoczy, twoje zycie, twoj wybor