Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLINAAB

MÓJ CHŁOPAK JEST DZIŚ NA WESELU ZE SWOJĄ KOLEŻANKĄ... A JA WIEM O TYM... ALE....

Polecane posty

Gość KAROLINAAB

Pare tygodni temu poznałam chłopaka, dużo ze sobą rozmawialiśmy, pisaliśmy spotykaliśmy się, potem zaczęliśmy ze sobą chodzić. Dziś jest on na weselu ze swoją koleżanką - ja o tym wiedziałam, ale babcia i mama twierdzą, że on z nią też chodzi itd. Jednak on poszedł z nią, bo poprosił ją o to zanim się poznalismy, a nie chciał potem stawiać się w głupiej sytuacji i jej odmawiać.. Tłumacze to mojej mamie, babci ale one upierają się przy swoim.. Już nie wiem jak mam im to tłumaczyć.. ;/ ;((

Gość i mają rację
Jak prosił koleżankę to nie miał dziewczyny. Ona miała z nim iść tylko jako osoba towarzysząca. Poznał ciebie, zostałaś jego dziewczyną, więc powinien podziękować koleżance i zaprosić właśnie swoją dziewczynę, czyli ciebie.

Gość i mają rację
A ta jego koleżanka... Ona nie wie, że ty istniejesz? Jeśli wie to jej zachowanie też jest zastanawiające.

Gość tytezterefefere
facet robi Cie w choooja. CZY jezeli Tobie by zalezalo na facecie, to bys poszla z kolega bo bys bala sie ze sie pogniewa jak odmowisz? ^^ Mysl dziewczyno, ne badz desperatka

Gość hahahah :P
powinien kolezance podziekowac, głupio robi, twoja mama ma racje

Gość wysiwyg
w życiu nie pozwoliłabym żeby mój facet szedł sobie na wesele z jakąś koleżanką :o

Gość KAROLINAAB
wiecie co.. jak to czytam to sama zauwazam ze cos tu nie gra.. eh ;(((