Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambrozja28

Czy tez was drażnią pewne zachowania u...

Polecane posty

Gość Ambrozja28

... faceta z którym od niedawna sie spotykacie? Czy ktos ma podobnie jak ja? Jakies takie niuanse np. szorstkie rece albo niezdarność? Czy to jest normalne,że może mnie to denerwowac? Przez takie pierdoły jestem podirytowana i czasem nie chce mi sie z nim spotykac. Sama nie wiem, to normalne? A moze to tylko ja sie doszukuje dziury w calym? Moze nikt tak nie robi?

Gość Ambrozja28
nie wiem czy doszukiwałam sie ich, od razu rzuciały mi sie w oczy juz na pierwszych spotkaniach...Jestem nienormalna? Nikt normalny tak nie robi?

tak, miałam tak, bo strasznie bałam się związku. na szczęście obecny facet nie czekał na mój ruch i postanowił zaryzykować, przez co nie miałam za bardzo jak się rozmyślić ;)

Gość Ambrozja28
myslisz ze to moze byc z obawy przed zaangazowanie? Ja raczej sie boje ze to forma porównywania z byłym... :( eeeehhhhhhh

Gość oj miałam bardzo podobnie
bo się jeszcze nie zakochałaś i nie trafiłaś na tego właściwego!! Jak się zakochasz nic Ci przeszkadzać nie będzie!!

Gość wkurza cie
bo to nie ten... na sile probujesz wejsc w zwiazek. ot i cala filozofia.

Gość zomek
Gdybys mnie porownywala z byłym to sama byłabyś byłą zanim by słońce zaszło. Masz racje ze ci sie wszystko nie podoba. Daj szanse facetom zeby mieli czas spieprzac gdzie sie da przed taka wymagajaca lalą. To tyle na temat źdźbła w oku blizniego. A jak wygląda belka w twoim ? Wiesz o czym mowie ?

nie wiem czy doszukiwałam sie ich, od razu rzuciały mi sie w oczy juz na pierwszych spotkaniach...Jestem nienormalna? Nikt normalny tak nie robi? nie napisałam,że jesteś nienormalna jedynie,ze jeżeli ktoś Ci nir odpowiada, to w jakiś sposób doszukujesz się tych minusów

jestem z facetem, z którym nie wyobrażałam sobie kiedyś, że mogłabym być!! mimo kilku zerwań ciągnie nas jak magnez do siebie, góra kilka miesięcy osobno, ale to jedyny facet, który mnie bezgranicznie akceptuje, a zarazem kocha naprawdę i działa to w 2 stronę!! ja jego też i dziś po raz 2 w życiu powiedziałam mu, że go kocham, chociaż sama się sobie dziwię dlaczego i za co?? dodam, że startują do mnie kolesie, że głowa boli, koleżanki uh ah, a ja kocham tylko jego i inni dla mnie nie istnieją!!

a i mi wytykają to i tamto u niego i pytają się mnie czy mi to nie przeszkadza, u niego kocham wszystko!! nic mi nie przeszkadza!!