Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chipsy lays

WRÓŻKI

Polecane posty

Gość nie sciema
wiesz ja tez pomagałam za darmo , ale jak zaczelam dostawać po 50 emaili z prośbami, a potem następne 50 z awanturami dlaczego mi pani jeszcze nie odpisała przestałam to robić za darmo , bo nie dosc że chce pomóc to jeszscze pretensje, a przecież za coś muszę życ i wykonywać normalną pracę , dlatego teraz biorę , i nikt nie ma retensji bo ci co liczyli na darmochę przestali pisać i mieć pretensje

Gość chipsy lays
ja nie licze na darmoche i jak pisalam wyzej nie interesuja mnie wrozby przez internet.szukam prawdziwej wrozki z bialegostoku

Gość annatwo
był taki czas w moim zyciu kiedy latałam od wróżki do wróżki po całej Warszawie i niestety nigdy nie trafiłam dobrze! Nic się nie spełniło, każda mówiła to co ja chciałam usłyszeć, jedna zaprzeczała drugiej! Szok! też bym kiedyś chciała pójśc do takiej co ma dar i która nie taktuje wrożenia jak etat... jak ktoś znajdzie taką to napiszcie

Gość martaaaaaaaa0000
Wróżki które biora co łaska to są już na wymarciu to stre babcie w sedziwym wieku nie znjdziesz wrózki w srednim wieku co bierze co laska ? powod ? wy sami do tego doprowdaziliscie robi.ac nagonke na takie osoby ze bez zusu na czarmo itp no to wrózki pozakładały działanosci i zaczeły traktowac to jako zawod i tym samym wprowadziły ceny bo czy ich w zusie interesuje ze ktos dał co łaske nie dlatego dziwie sie wam nie potraficie tego zrozumiec poza tym znam kilka wrózek co kiedys pracowały za co łaska a dzis mja ceny kiedys z jedna pogdałam i ona mówi tak zawsze stawiałm ludzia karty ale bolało mnie to ze w iele osob mnie wykorzystuje poswiece komus 2 godziny a on mi złote to kpina poz a tym ciagle tylkozsłyszałam zabierz s ie za porzadna prace odprowadzaj zus itp i tak zrobiłam dzis mam ceny w koncu moge spokojnie pracowac dac z siebie wszystko zrobie 2-3 wrózby za 50zł i mam wolny dzien kiedys wrózyłam cały dzien i nawet 50zł czułam sie zmeczona i miałm dosyc " Wiec sami widzicie lepiej zapłcic polecam sprawdzone osoby bo wiadomo nie kazda droga wrózka jest dobra

Gość gość
Zamówiłam całorocznę przepowiednię u wrożbity Paulusa (http://wrozbitapaulus.pl) i w tej chwili mogę powiedzieć, że sprawdza się praktycznie wszystko. Od spraw miłosnych po zmianę pracy.

Gość gość
polecam goraco przekochana i cudowna wrozke ewe pani ewunia ma dar <3 stronka z namiarem itd. www.wrozka-ewa.com

Gość gość
Moge polecić wrożke u ktorej zamawialam wrozbe dwa razy, jedna wrozba sprawdzila sie cala dla tego skusilam sie na drugą i na razie oczekuje spelnienia, wrozka ta ma cennik na tronie wróżby są po 30pln wystarczy wpisać wróżka vitalissa - karty anielskie .Moim zdaniem jest bardzo tania a wróżby dobrze co poświadcza spełnienie już jednej wróżby, nie widziałam na żywo ale korespondencja była płynna na każdy email odpowiedziała za co już nie kasowała mnie.Odebrałam ją jako miłą panią chcącą pomóc a nie tylko zarobić. polacam

Gość gość
vitalissa przyjmuje też osobiście ale koło bydgoszczy a nie białegostoku, jak na razie korzystałam z emaila.

Gość gość
zapomniałam skomentować, wróżba obszerna dużo się składa na moje obecne życie, dużo się potwierdziło, na kilka faktów jeszcze czekam.

Gość gość
Polecam http://ezowymiar.pl wszystkim, którzy mają życiowe problemy i nie wiedzą, jak sobie z nimi poradzić. Przyznam, że dzwoniłam nie mając większej nadziei na jakąkolwiek pomoc, ale jak widać czasem pomoc potrafi przyjść znikąd.

Gość halina67
Dokładnie, Vitalissa nie jest od nas ale warto napisać na maila i zamówić wróżbę, parę razy skorzystałam na maila widziałam że ma opcje telefoniczną, może następnym razem się zdecyduje. Co do wróżby nie żałuję że zaufałam bo dużo się sprawdziło, parę rzeczy krótko po terminie a niektóre dokładnie w punkt, słyszałam że często trzeba poczekać dłużej na sprawdzenie całości wróżby.

Gość gość
Ja też mogę polecić Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl jest szczera, stara się pomóc i co wazne praktycznie wszystko się spełnia

Gość gość
Ja osobiście polecam sympatyczną wrózkę Alicje korzystam z jej porad i wróżb od chyba 4 lub 5 lat raz byłam osobiście. Mega babka bardzo sympatyczna i ciepła otwarta na każdy temat dosłownie każdy! a nie jakaś naciągara. Czasem jak zadzwonię mam darmową wróżbę i poradę. Jeżeli chodzi o trafność to na około 100 wróżb tylko 2 sie nie sprawdziły w moim przypadku, dodam ze możesz do niej dzwonic 24h jest dostępna o każdej porze dla każdego. także z całego serduszka polecam stronę tej pani tu: http://najlepszewrozki.pl/wrozka-alicja

Gość gość
ja również dołączam do pochwalnych opinii o wróżce Ewie tarotewa@wp.pl ta pani umawia się na wróżby telefoniczne i mailowe słyszałam też że osobiście się umawia ale ja nie byłam na spotkaniu wróżba mailowa sprawdziła się całkowicie choć minęło niewiele czasu od jej wykonania polecam gorąco wróżkę Ewę tarotewa@wp.pl

Gość gość
Pani ewusia kochana osobka Zgadzam sie

Gość gość
Ja polecam tę wróżkę: http://najlepszewrozki.pl/wrozka-dagmara Świetna babka, bardzo mi pomogła i wciąż często korzystam z jej usług. Da się pogadać z nią na każdy temat. Można dzwonić z całej Polski, więc jest bardzo wygodnie. Osobiście jestem bardzo zadowolona. Oceniam 9/10 ponieważ jeden raz wróżba mi się nie sprawdziła, chociaż na ponad 50 trafnych wróżb nie ma co narzekać. :)

Gość gość
w Aurerium mają promocje - dokładają 50% do każdego doładowania oraz dodatkowo mają najtansza minute 2,99 zł/min

Gość gość
cenne wskazówki otrzymałam od wróżki Ewy jest szczerą i dobrą wróżką wróży z tarota rozmawiałam z nią przez telefon i raz też wysłała mi wróżbę mailową ale wiem że spotyka się tez indywidualnie niestety nie jestem z Poznania ale na pewno poszłabym na taka sesję wróżba mailowa była obszerna i dużo się zgadzało z moją sytuacją więc polecam bo warto tarotewa@wp.pl

Gość gość
tak zgadzam się z poprzedniczką powiem wam że na pewno wielu ludzi jest dobrych ale są też tacy którzy nie dość że chcą za darmo to jeszcze są nieżyczliwi to okropne bo przecież jeśli chce ktoś komuś pomóc z dobrego serca to zrozumiałe że liczy na jakąś wyrozumiałość a tu dobro często nie wraca

Gość Malwinka89813
Chyba najtansza wrozka jaka znam. 30 zl za pol h wrozby i to takiej ktora sie sprawdza. Polecam goraco to jej mail wrozkabeatris@gmail.com

Gość gość
ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba! korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić jedno lub 3 pytania...; jej strona to http://wrozkaalicja.pl

Gość Giściówa

A ktoś zna wróżkę samira.tor@interia.pl?? Samira? Robi rytuały? 

Gość Gość

Samira to również oszustka. Nie dajcie więcej nabierać. Oni wszyscy to oszuści. 

Gość Prawda

Nie rozumiem po co te fora są. Chyba tylko po jedno. Szukają naiwnych. Dobre i 50 zł za darmo...

Gość Gosc

Skoro uważacie kogoś za oszusta/bądź nie to podajcie do siebie maila i opiszcie sytuacje. Takie komentarze bez pokrycia są strasznie słabe 

Gość Kama
Dnia 17.07.2019 o 22:14, Gość Gosc napisał:

Skoro uważacie kogoś za oszusta/bądź nie to podajcie do siebie maila i opiszcie sytuacje. Takie komentarze bez pokrycia są strasznie słabe 

Popieram...!!!