Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka pogoda za oknem

jakie macie plany na dzisiejszy wieczór?

Polecane posty

Ja właśnie zrobiłam ciasto Shrek i mam zamiar odpoczywać ;) Zaraz zrobię sobię herbatkę z sokiem malinowym, rozpalę w kominku, położę się na kanapie i będę czytać ksiązkę :) Później wezmę dłuuugą kąpiel z pianą, zjem coś dobrego na kolację np. tosty z żółtym serem i kakao, pooglądam tv i położę się do łóżka :) chwilę poczytam i pójdę spać. Pogoda na zewnątrz nie zachęca mnie do wyjścia z domu dzisiaj, więc taki plan na dzisiejszy wieczor bardzo mi odpowiada ;) A wy co będziecie dzisiaj robić?

Gość hbjbhjb
i tak sama będziesz siedzieć?? Sobota to sobota melanż musi być

też bedę czytał książkę.. ona się do mnie nie odzywa to łaski jej bez..trochę inaczej planowałem spędzić ten wieczór..😠 będę się upijał coca-colą i wyłączę komórkę.

Gość sdfsdf
dokończe sie uczyc na poprawke:P (niestety) wieczoerm przyjdzie chlopak i posiedzimy pod ciepłym kocykiem:) Porozmawiamy poogladamy tv.

z rodziną moją :) z rodzicami i rodzeństwem. Jakoś nie mam ochoty wychodzć na imprezę, kiedy jest taka beznadziejna pogoda, zachmurzone, zimno, co chwilę pada a w dodatku zaczyna się mgła robić. Idealny wieczór na lenistwo w domu

Gość pappapa
chcalabym sie zkims spotkac, bliskim memu sercu, ale od 2 tyugodni nie ma czasu, dzis pisal, ze jest b. zmeczony...a ja tak bardzo bym chciala... :(

Gość napalona21latka
u mnie sliczne słońce

Gość ssasas
u mnie slonce caly dzien :) a wieczorem hhmmmm wieczorem bede rozmawialam z moim facetem na skypa- dobre i to :classic_cool:

Zaraz zacznę się szykować. :P Około 19 jadę do Tarnowskich Gór na koncert, z moim facetem i znajomymi. :) Szykuje się pogo w błocie i cudowny zapach potu zmieszanego z deszczem. xD Mua! 😍

Gość dfjfdhfhg
a ja wróciłam z imprezy dziś o 6 rano (doba na nogach) i najchetniej to bym sę wcisnęła do łózka i sniła o facecie który zawrócił mi w głowie ale raczej bez wzajemnosci... ale kumpela która doskonale wie jak mi źle już zapowiedziała że żadnego siedzenia w domu wieczorem tylko idziemy na małe piwo - not trzeba się jakoś ogarnąć :) tamten facet to i tak mały pikuś przy reszcie moich problemów więc wszystko oby nei myśleć.

Gość valentino89@interia.pl
dzisiaj imprezuje w Gliwicach :) kobiety, ubierajcie szpileczki:) facet

Gość barabarabab
Borderlineowa nono kolejna osoba ze slaska fajnie, a co to za koncert? a ja dzisiaj siedze w domu.. :-O

Gość taka ładna
W domku,dokładnie w łóżku bo jutro do pracy buuuuuuu

Gość Porzucony201009
To już widzę jak moja żona sobie imprezuje śni o facetach, któzy jej zawrócili w głowie, a ona mnie porzuca. Zajebiście jest o takich rzeczach się dowaidywać na takich żenujących forach.