Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koooraa71

HEJ polecam fajne recznie robione czapeczki

Polecane posty

Gość ale drozyzna-dziewczyna
takie recznie robione sprzedawała piekne po 18zł

Gość wiem ze drogo
ale to sa niepowtarzalne wzory ,nierobione hurtowo i na zywo o wiele wiele ładniejsze ze tak powiem...dla koneserów w realu sprzedałam juz pare (jeszcze inne wzory) i ..klientów przybywa

Dobra cena, to jest ręczna robota, powinno się ją cenić. Ładne czapki.

Gość wiem ze drogo
dzieki falea zeby nie było to nie mój wyrób ;P tylko teściowej i wiem jaka to dłubanina moja córka wygląda w nich tak ze przechodnie czasmi sie pytają gdzie kupiłam :) co do sprzedazy ....cena jak dla kogo ale fakt ..sprzedałam zamozniejszym np mój szef kupił dla chrzesnicy,jego zona pokazała u sibie w pracy (w sądzie) i sie panie prokurator obkupiły :D i zgadzam sie-ręczną robote powinno sie cenic

Ja też zajmuję się rękodziełem, co prawda na szydełku robię tylko kwiatki, zajmuję się czymś innym i wkurza mnie jak słyszę, że za drogo. A nikt nie patrzy ile pracy trzeba włożyć, by zrobić daną rzecz, zapłacić za materiały. Jak drogo, to proszę sobie kupić chińszczyznę, a nie marudzić. A już najgorzej jak marudzą ci, co na brak pieniędzy nie narzekają...

Gość vvvvvvvs
śliczne.. :) jakbym miała córke to bym kupiła :P

1. fakt faktem rękodzieło trzeba promować :) 2. drogo z tym tez się zgodzę ponad 40zł za czapeczkę ehhh 25-30 to tak ale nie ponad 40 3. ładne są chociaz nie w moim guście :)

Gość ja bym za darmo nie chciala
jak dla mnie obrzydliwe sa :O Widac, ze takie przez babcie robione. Nie moj gust. Ale powodzenia.

Gość koooraa71
hej wczoraj reklamowałam kompleciki chciałam sie pochwalić,(a co ;)) ze sprzedałam 4 komplety !! od ręki 1 klientowi (!!) fakt ze dogadalismy sie do nizszej ceny ale cieszy mnie ze jednak sie podobało pozdrawiam

No widzisz, super :) Ja bym się też zareklamowała, ale się wstydzę :) Na jednym zdjęciu dziewczynka ma na sobie bardzo ładny sweterek, też ręcznie robiony, czy kupny?

Gość koooraa71
kupny...i od tej samej pani miałam tez zpytanie o niego :)

Gość koooraa71
to juz sie w ogóle nie opłaca nie wiadomo ile by to musiało kosztować a wiesz ludzie nie chcą płacić za reczna robote skoro w sklepach jest duzo taniej tutaj zrobiła przepiekny komplet dla córki z drobniutkiej nitki ,kazdy kwiatek osobno makabra :D ale jest baaaardzo efektowny i tez go nie sprzedam http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/246bedcbcaa27ea6.html

No tak, dokładnie... Ładny komplet, ja mam chustę z takich kwiatków, też jej nie sprzedam :)

Gość koronkowa robota
piekne czapeczki, gdybym miala coreczke kupilam bym. koronkowa robota trzeba sie cenic:)