Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frondin

Da sie tak?

Polecane posty

Gość frondin

za kilka m-cy przeprowadzam sie, zaczynam nowe zycie... chce zapomniec o 90% moich znajomych, nie chce ich juz znacm poszukam bowych znajomosci. Czy ktos z was mial taka sytuacje ze rozpoczal 'nowe zycie' w unnym miescie? Zapomnial o poprzednim zyciu jeszcze przed przeprowadzka?

Gość ihaahaha
wiesz co nigdy czegos takiego nie mialam ale mysle ze to nie jest zbytnio dobrzy pomysl... napewno nie bedzie taki to proste. i pamietaj. zeby kiedys los sie nie odwrocil i nie i twoi znajomi nie zostawili cie... zastanow sie czy napewno chcesz to zrobic.

Gość tak to możliwe
robię tak co kilka lat.

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja chce tez tak zrobic, niestety moi znajomi to potwornie egoistyczni ludzie, jak cos chca to sie odzywaja, ale jesli ja chcialabym np. tylko sie spotkac i pogadac to NIGDY nie maja czasu ale ja dla nich zawsze musze znalezc. ostatnio moja byla najlepsza kolezanka napisala mi smsa zebym z nia poszla zobaczyc jak wyglada sprawa z prawem jazdy bo chce sie zapisac ale najpierw chce tam zajrzec a nie ma z kim pojsc. ja jej na to zeby wziela sobie swojego faceta albo zadzwonila tam, w ogole jak jej odmowie czegokolwiek to sie obraza. glupia cipa. teraz ludzie to straszni egoisci. ja chce znalezc prace, wynajac mieszkanie i odciac sie od tych pseudo znajomych. zmienie na pewno numer telefonu.

Gość ja tak miałam
ale uważaj od tego można się uzależnić, ja co kilka miesięcy sie przeprowadzam i zmieniam znajomych