Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie a popatrzcie na to

glupia rodzina porazka

Polecane posty

Gość ludzie a popatrzcie na to

w pazdzierniku brata osiemnastka...beda zaproszeni chrzestni pewnie babcie no i koledzy.. i wiecie co jest najlepsze? corki jego chrzestnego ( 19 i 21 lat)..juz zapowiedzialy sie , ze przyjda..choc jedna z nich jest chrzestnica mojego taty i nawet nie dostal zaproszenia bo ona nie robila imprezy bo pracowala w wakacje..hehe tata poszedl do niej z prezentem do pracy a ta walnela tekstem, ze moze wujek jechac do mamy ona ma kawe i ciasto ...szczyt wszystkiego..a teraz juz sie wprosily.. wiemy, ze jak nie wysle im sie zaproszenia to napewno przyjda cala czworka..a jak wysle z napisem zapraszam chrzestnego to i tak to nie da... co zrobic z tak po..je.ana rodzinka?? wpadlam na pomysl, ze jak beda bo ja przyjade pozniej to walnac tekstem do brata "a ty to same kuzynostwo zaprosiles"...i chyba tak zrobie bo denerwuja mnie te dziewczyny.. moze skumaja o co chodzi.. no kazde wesela czy imprezy rodzinne jezdza z rodzicami..jaka jedyne "dzieci"... porazka kiedys wybralismy sie razem na imprezke...potem na plaze i powiedzialam no to robimy skladke na piwo...a ta jakby nigdy nic..odwrocila sie i poszla dalej..ale ja sie wycwanilam i dostala tylko jedno piwo..eh,..sie wyzalilam dzieki sorki za bledy

Gość Maniek z Wałbrzycha
tl;dr