Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca o akademik

Pytanie o akademik.

Polecane posty

Gość pytająca o akademik

Cześć. Czy ktoś z was mieszkał w akademiku? Jeśli tak, to powiedzcie mi kiedy dowiem się czy dostałam pokój i czy to będzie jakaś lista (jeśli tak to czy ona pojawia się w internecie czy np w dziekanacie?) oczywiście napiszcie mi jak to było na waszej uczelni :) Z góry dzięki.

Gość pytająca o akademik
?

U mnie musiałam dzwonić do dziekanatu, ewentualnie do samorządu studenckiego. Hm a kiedy usprawnili obsługę usosa, dowiaduję się stamtąd.

Gość pytająca o akademik
Dzięki Konsternacja, a napiszesz mi jeszcze w jakich to dniach było mniej więcej? Środek września czy wcześniej/później?

Właśnie nie pamiętam... Ty jesteś z I roku, tak? Wydaje mi się, że jakoś początek września... Pewna nie jestem... Ja mam wyniki już w czerwcu :P

Gość pytająca o akademik
Tak, ja idę teraz na pierwszy rok i nikogo nie mam się nawet zapytać jak to dokładnie będzie wyglądać... Chyba będę dzwonić do dziekanatu się pytać o szczegóły...

Gość pytająca o akademik
no dokładnie :p U nas (SUM w K-cach) pierwszy rok (nie pamiętam czy tylko pierwszy) mógł składać podania o akademik chyba do 3 września także długo. Ale myślę że już jakaś decyzja powinna być.