Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..sweetyCurls....

CO MYSLICIE O DZIEWCZYNIE ZE ZDJĘĆ?PODOBA WAM SIE?FOTOS

Polecane posty

Gość ..sweetyCurls....

CO MYŚLICIE O DZIEWCZYNIE ZE ZDJĘĆ? JAK OCENICIE JEJ: TWARZ FIGURE UBIERANIE SIĘ? CO NAJMNIEJ WAM SIĘ SPODOBAŁO? CO MA NAJBRZYDSZE WASZYM ZDANIEM? OTO ALBUM W KTÓRYM SĄ ZDJĘCIA http://000987.fotosik.pl/albumy/784718.html

Gość z 800
a ta dziewczyna to TY? jesli tak to ile masz wzrostu i ile wazysz?? no wg mnie ladna dziewczyna

niestety-widać , że jej włosy są przedłużone...pewno robiła to u kiepskiego fryzjera. kolor powinien być idealnie dobrany, w tym przypadku tak nie jest. tipsy. solarium. ubranie- przepiękne buty i torebka brązowa! ale za dużo dodatków- co wygląda kiczowato. ma brzydkie usta,wysokie czoło, krótkie nogi. absolutnie nie jest piekna, ale dobrze zrobiona- włosy, brwi, makijaż, drogie ciuchy- i to może sie podobać. w dodatku wydaje się być osobą BARDZO niesympatyczną, nadętą.

jeśli chodzi o wzrost wagę- myślę, że dziewcyzna ma ok. 163-165 max, i waży ok. 50 kg ma chude rączki, ramiona, ale udko potężne.

Gość jest ok- jest raczej szczupła
z twarzy tez ok, ale mało widac, bo okulary zasłaniają i nie widac całej sylwetki

Gość nnnndooo : PPPPPPPPPPPPPPPPPPP
no to tak: może i ładna, ale na maksa zrobiona, krótkie nóżki. z ubioru bardzo fajnie, ale ogranicz dodatki. ; )

Gość no i mogłaby obciac
włosy, bo ma strasznie nierówne

A kto powiedział że nadmiar dodatków to coś złego. Teraz mało kobiet nosi biżuterię, raczej leginsy i dziadowskie ipody .

Gość nnnndooo : PPPPPPPPPPPPPPPPPPP
ile ta dzwczyna [to ty?] ma laat ?

Gość superblondlaska
masz twarz jak patologia

Gość ttrfsdfdfssdf
Trudno stwierdzić na temat jej twarzy bo nie widać jej za bardzo. Z tego jednak co widzę to myślę, że ona jest przecietna albo wyzej niż przeciętna ale przecież mogę się mylić.

Gość ttrfsdfdfssdf
Wydaje sie też płytka.

Gość kita kita
co myśle? 1 albo jestes tak zarozumiała albo tak pusta i głupia ze ciagle dajesz na kafe te same zdjecia i pytasz co inni o nich mysla 2.masz wysokie czolo, co nie wyglada za ladnie, powinnas ja zakryc a nie ekspanowac, bo wyglada jak lekkie wodoglowie 3. usta albo je zle malujesz albo tak je wydymasz ze to wyglada brzydko jak u ryby 4 wlosy widac ze przedluzane, i zniszczone, ciecie takie sobie, kolor bez wyrazu 5 ubrania i dodatki coz nie wszystko co modne wyglada dobrze, tobie taki styl nie pasuje, wygladasz wrecz tandetnie w tym, przesadzasz z dodatkami, kolory nie twoje 6. pozycje sa sztuczne, glupie miny, wyuczonych kilka pozycji, w ktorych jeszcze bardziej sie pograzasz bo wychodzisz na taka pusta gwiazdke w stylu paris hilton a to jest Polska a nie ameryka 7 sprawiasz wrazenie nadetej zapatrzonej w siebie, niesympatycznej wrecz wrednej zolzy.

Gość smakowity owoc mandragory
Atrakcyjna, na pewno każdy się za nią obejrzy na ulicy. Wygląda jednak (sądząc po fryzurze, tipsach, stylu ubierania, solarium) na nieco próżną, a co się z tym wiąże, zbyt fajna nie jest :P

Gość kolyndara
a tam pierdo**cie;p może idealna nie jest , ale prawie każdy facet by na nią poleciał ;D

a ja się wyłamię;-) myśle, że dziewczyna jest nie tylko ładna, ale wręcz śliczna! ma przepiękny nosek (moje zboczenie, bo ja mam okropny) . ma ładne, bardzo pełne usta. gładką skórę, długie włosy, zgrabne nogi, jędrne. fajne ubranie. myślę, że faceci odwracają sie za nią na ulicy. i wcale nie jest taka sztuczna jak mówicie-karnacje może mieć ciemną-ciemne oczy, włosy, więc i opalenizna zwłaszcza w lecie to coś naturalnego. ma naturalny kolor włosów, żadnych pasemek, kolorowych brokatowych cieni, rózowych tipsów- za to plus. ubrania-też są ok- w stonowanych kolorach,widać, że dobrej jakości. wiadomo, że nie jest przepiękna jak scarlet johanson, ale jest zadbana, i myślę, że na polskiej ulicy się wyróznia. ja na pewno wyglądam dużo gorzej od niej, stąd moja opinia. nie bede przyczepiała się u kogoś wysokiego czoła, lub brzydkiego makijażu, skoro sama mam orli nos, i pare kg za dużo.

Gość zrobiony wypierdek z tłustymi
krótkimi nogami

Gość nienaturalna! tispy!solarium
tapeta

Gość mendek87675
znowu TY?? widać, że zarozumiała, patrząca na innych z góry krótkie nogi, grube uda reszta wg mnie ok acha włosy, zrób coś z tym nierównym kolorem!!!!!!!!!!

Gość jagodzianka czas kupić
pierwsze w życiu okulary:O jeśli ta laska ma "PROPORCJONALNE" nogi to ja jestem chiński mandaryn :classic_cool:

Gość ona jest polką??
wygląda jak rumunka

Gość ona jest polką??
-wys. czoło -asymetryczne usta -krótkie nogi -brak talii -grube uda