Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowa ja

co dalej z nami?? jestem załamana bo nie wiem co mam robić????

Polecane posty

Gość problemowa ja

sytuacja wygląda tak, nigdy nie ukrywałam przed nim jak bardzo zależy mi na ślubie i dziecku. Na początku naszej znajomości mówiłam tak troche w żartach że nie zamierzam długo się spotykać z sobą chodzić. Że moja ostateczna granica to na 3 rocznice ślub. Potem pare razy to powtarzałam, że nie chce chodzić po 5 , 8 lat i potem się rozstać i żałować tych lat, które straciłam na coś przez co stałam się zgorzkniałą starą panna. Oświadczył mi się w listopadzie rok temu. Tydzień temu mineła nasza 3 rocznica a on nie chce słyszec o slubie w tym roku ani w nastepnym, że najpredzej w 2012 to po co mi sie oswiadczał, nie nalegalam na to, gdy go pytam czemu to podaje debilne teksty w stylu ze najpierw musi znalezc lepsza prace, pozniej ze ja musze znalezc lepsza chociaz lubie swoja prace dobrze zarabiam i nie zamierzam jej zmieniac. nie wiem czy mam zakonczyc ten zwiazek bo nie wytrzymam czekania 2 lat az on sie zdecyduje na slub, ale z drugiej strony boje sie ze bede bardzo tesknila i zostane sama.

Gość a co ten slub zmieni?
co ten papierek takiego zrobi, że Tobie bedzie lepiej?

Gość kita kita
slub duzo zmienia wiec rozumiem autorke, juz nie chodzi o sprawy urzedowe, ale nawet o to poczucie przynaleznosci do kogos ktore jest po slubie wieksze, ale jest sie rodzina a nie dwojgiem obcych ludzi.

Gość jesli facet po 3 latach
nie wie czy chce byc z dziewczyna to pozniej tym bardziej.. znam pare ktora po 6 latach sie rozstala w m=c przed slubem bo on dalej mial watpliwosci..:o

Gość jeśli sprawa tak wygląda
to oczywiście masz dylemat na miarę tragedii antycznej: albo ślub w tym roku albo ten facet. Wybierz sobie.

Gość a co ten slub zmieni?
slub duzo zmienia wiec rozumiem autorke, juz nie chodzi o sprawy urzedowe, ale nawet o to poczucie przynaleznosci do kogos ktore jest po slubie wieksze, ale jest sie rodzina a nie dwojgiem obcych ludzi. obcych ludzi? co za bzdura, jesli sie kogoś kocha to poczucie przynaleznosci rodzi sie samo z siebie.