Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hero456

Co znaczy według kobiet "NIEUDANY SEX"?

Polecane posty

Gość hero456

Przeczytałem kilka postów i nie wiem co znaczy według kobiet pojęcie "nieudany sex"? 1. czy że facetowi nie stanął dobrze 2. czy facet nie mógł dojść 3. czy facet doszedł za szybko i nie mógł znowu 4. czy jeżeli mógł znowu to znowu doszedł za szybko :) 5. coś innego? - opisz co

hehehehe, u mnie żaden z tych podpunktów nie byłby traktowany negatywnie! :) :D ja myślę, że nie udany seks dla każdej jest inny, bo każda ma inne preferencje - najlepiej pogadać ze swoją partnerką i zapytać, co ona lubi, a czego nie. dla jednych udany seks = orgazm. :) a ja myślę, że jak jest fajny facet, z którym dobrze się dogaduje, to nawet jak coś mu nie wyjdzie, to nie przekreśla mojego ogolnego wrażenia o jego umiejętnościach, albo o naszym seksie. :) nieudany seks to wyłącznie taki gdzie facet jest frajerem i np. krytykuje kobiete, albo sie wkurza, marudzi, zrzędzi, denerwuje sie, jest drewniakiem, burakiem, pajacem, palantem, pozerem, kozakiem, albo innym dooopkiem, ale z takimi się nie zadaję, więc tylko wyobrażam sobie, że tacy mają dużo kompleksów i się wyżywają na laseczkach. :D

Nieudany jest wtedy kiedy nie czuję, że mężczyzna ma na niego(seks)/na mnie ochotę i nie jest w pełni zaangażowany. P.S. W języku polskim nie występuje słowo "sex" :)

Gość nieudanyt wtedy kiedy kobieta
nie miala orgazmu

Gość nie ma szans Yaro Kaczka
dla katoliczek nieudany seks, to brak ciąży a potem bachora.

Gość Ten pierwszy raz
Niudany seks jest wtedy gdy ona nie chce ale musi.

Wasze próby stworzenia szablonu na udany seks bądź (jak w temacie) nieudany, nie jest jak do tej pory objęty żadnym matematycznym wzorem.

Gość Ten Pierwszy raz
Dlaczego brak wzoru na udany seks? A ten: 1+1 1+2 2+1 2+2 2+itd... Nieudany to: 1+0