Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elleonna

Powróżę 10 osobom, chętni?

Polecane posty

Gość Proszę :)
Anna 04.02.1979 Co mnie czeka w najbliższym czasie? Pozdrawiam

Gość vdfeddddeeeeeeeeee
Eleonoro czy to Urszulo to było do mnie bo ja wcale tak nie mam na imię a odpowiedź raczej dot. mojego pytania :D?

Gość MISS MAN
i to duzy bo nie dosc ze sama go popelniasz to z Twojej przyczyny popeliaja go inni ludzie (ktorym wrozysz).

Alina 18.03.1982 czy zajde jeszcze w ciąże w tym roku czy w przyszłym?i jaka bedzie płec dzekuje i pozdrawiam:)

Gość Ala 22.07.1976r.
Czy znajdę w najbliższym czasie pracę bliżej domu? Proszę, zależy mi. Dzięki

Gość Elleonna
Wioletto niestety szybko o nim nie zapomnisz, jeszcze długo bedziesz miała go w sercu, cięzko bedzie Ci znalesc kogos nowego, bo bedziesz szukała u innych męzczyzn cząstki tego który Cie zranił, ale pamietaj ze nie warto być zatracona w miłosci w ktorej nie widac przyszłosci, musisz wlaczyc ze swoim sercem i wyrzucic tego który ci je niszczy

Gość MISS MAN
Malina a Ty? Dlaczego skazujesz dziecko ktorego jeszcze nie ma na grzech? Pozniej ludzie sie dziwia dlaczego dziecko jest chore... Dlaczego nie moge miec dzieci... Sami splamiacie je grzechem a pozniej sie dziwicie.

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vdfeddddeeeeeeeeee to urszulo to bylo do mnie

MISS MAN to niby mialo byc do mnie??????????troche nie rozumiem twojej interpretacji kazdy zadaje takie pytania jakie mu sie podobaja nie

Gość Elleonna
vdfeddddeeeeeeeeee nie, moja odpowiedz była do innej kobiety, przed Tobą jest jeszcze kilka kobiet

Gość cola-cola
Elleonno czy możesz powiedziec mi cos jeszcze? twoja odpowiedz byla troszke zbyt ogolna mozesz mi powiedziec czy widzisz jakiegos mezczyzne przy mnie w najblizszym czasie? Kiedy moge sie spodziewac zwiazku?

Gość serrrek
MISS MAN ale sluchaj, przeciez nikt Ci nie kaze siedziec na tym forum i czytac. nie pasuje - to zegnamy. to jest nasz grzech tak? wiec co Cie to interesuje? idz sie za nas pomodl. dobranoc.

Gość vdfeddddeeeeeeeeee
Elleono ja już wypadam z kolejki - po prostu wiem, że wszystko będzie ok ;D

Gość MISS MAN
Ja nie czepiam sie pytan. Byc moze nie mam prawa nawet zwracac uwagi. Jesli nie jestes wierzaca osoba to nie ma sprawy. Zycze Ci z calego serca zeby moje slowa sie nie potwierdzily. Sama sobie kiedys odowiesz na te pytanie ;)

Gość Elleonna
Aniu (27.03.1984) jesli zalezy Ci na nim działaj, bo szansa jest, myslenie nie wystarczy, zrob jakis krok, inicjatywa z Twojej strony jest wazna, nie zniechecaj sie jesli nie uda sie, jesli sobie zaufasz zdobedziesz go

Gość filiperek23
Elleonno, pominęłaś mnie 26.08.1980 Iza Kiedy będę mieć drugie dziecko?

Gość Jajaja tez chce..:)
Jeszcze raz. Zapomniałam imienia podac 28.09.1985 Aleksandra pytanie kiedy dziecko

Gość Elleonna
Angeliko wiem, ze bardzo zalezy Ci na znalezieniu partnera, lecz nic na siłe, wkrótce (czas wacha sie nawet do ponad roku) ktos zwojuje twoje serce, lecz nie badz naiwna, badz stanowcza, jesli obydwoje bedziecie chcieli mozecie stworzyc pare lecz nie na długo, PAMIETAJ ZE WSZYTSKO ZALEZY OD CIEBIE! KIERUJ SWOIM ZYCIEM I PODEJMUJ DECYZJE SAMA, WROZBA TO NIE WYROCZNIA

Gość cola-cola
dziekuje

Gość P A W E Ł
1 grudzień 1975 kiedy znajdę stałą pracę

Gość kardashia
Witam.Chciałąbym wiedzieć czy mój partner mi się oświadczy i kiedy to nastąpi? Wcześniej coś o tym wspominał i nie wiem co mam o tym myśleć. sylwia 23.01.1990, on Mateusz 21.02.1990

Gość to ja Karolina
nie, nie planuję na razie dzieci , widzę że chyba ich u mnie nie widzisz na razie, poza tym cos jeszcze mi napiszesz? Bo mówisz że jakby były dzieci to coś by było nie tak czyli widzisz więcej

Gość Elleonna
Miss Man bardzo zle odbierasz wrozby, jak pisałam to nie wyrocznia kobiet ktore pisza to nie grzech, sa to w pewnym rodzaju wskazowki, one nie moga ufac mi na100% bo w kazdej chwili moga zmienic swoje zycie, jedna decyzja, nie moga byc zdane na moje slowa, nie kaze nikomu postepowac wedlug nich, pisze co widze w ich przyszlosci

Gość wrozysz jeszcze?

Gość MISS MAN
mhmmm No zalezy wg jakiej wiary wrozby nie sa grzechem?? Sama kiedys wciskalam moim klientom,ze to grzech i to "nie wyrocznia". Znam wszystko co chcesz mi napisac na ten temet bo sama tak mowilam. No moze wg buddyzmu to nie grzech. Nie znam sie na innych wiarach. Przeczytaj sobie wyzanie Glorii Polo kobiety razonej piorunem. Bardzo ciekawa lektura i zajmie Ci godzinke. Wtedy powiedz mi "ze to nie wyrocznia". Dla tych ludzi to jak kod ktory moja wykonac. Podswiadomi oczywiscie. Negatywna wrozba bedzie siedziala w ich sercu az zacznie puszczac pedy i rozrosnie sie na cale serce. Nie dotrze to do Ciebie. Jesli kiedys zaczna dziac sie zle rzeczy w Twoim zyciu szukaj mnie na kafeterii. Wtedy Ci pomoge z tego wyjsc.

Gość Elleonna
Nie podaje ludziom złych wrózb, zauwaz ze zawsze jest nadzieja, wiem jak działa psychika ludzi i nigdy im nie podaje najgorszych wiadomosci

Elleonna powrózysz mi?zadałam juz wczesniej pytanie.a mianowicie czy zajde w tym roku w ciąże czy na przyszly rok i jaka bedzie płec Alina18.03.1982

Gość vdfeddddeeeeeeeeee
chciałabym się włączyć do waszej dyskusji. bo najpierw zadałam pytanie ale później się wycofałam niby be zpowodu. ale moja pomyyłka i pewność ze mowisz do mnie Urszulo dało mi do myslenia. bo od kilku tyg. modlę się o wymarzoną pracę i właśnie za wstawiennictwem sw. Urszuli. i chyba nie mozna jednoczesnie modlic sie z wiara i prosic kogos o sprawdzenie. skoro sie modle to wierzę i wiem ze to otrzymam jesli ma mi to posluzyc ku dobremu. wiem ze namotalalm i ze dot. to tylko osob wierzacych

Gość MISS MAN
ok :) Pamietaj co Ci napisalam. Jak zechcesz z tego wyjsc i nie bedziasz dawala rady to napisz. I nie mysl ze jestem sw z aureola nad glowa. :) Sama kiedys zajmowalam sie ezoteryka,a nawet troszke okultyzmem. Ale okultyzm zawsze jakos przechodzil obok mnie cale szczescie. Gdy zaczelam wchodzic w okultyzm zaczely dziac sie straszne rzeczy. Musialam jakos z tego wyjsc. Niestety nie dawalam rady sama. To trzyma tak silnie, wciaga... jak ruchome piaski. Nie bede sie tu rozpisywac. Wiesz jakie ludzie maja do tego podejscie... okultyzm, ezo to dla nich obcy temt i niech tak zostanie

ponawiam swoją prośbę sprzed ponad godziny bardzo proszę o wróżbę. 30.04.1986 czy związek w którym jestem ma przyszłość? serdecznie dziękuje