Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zsfsds

CO ONA W SOBIE MA? TO JA POWINNAM MIEC TAKIE POWODZENIE:(

Polecane posty

Gość zsfsds

dbam o siebie naprawde porzadnie, kremy, chodze do kosmetyczki itp... Jesli chodzi o makijaz to:podkład, puder, róż, tusz do rzes, jakis cień do powiek i błyszczyk. Sztukę malowania się opanowałam do perfekcji, dobrze sie czuje w mojej skórze, kazdy zawsze chwali mój makijaz. Włosy tez mam zawsze wymodelowane, długie, blond. Jestem szczupła. Teoretycznie jestem ładna, ale szlag mnie trafia kiedy wychodzę gdzies z moją przyjaciołką. Faceci zawsze na nia zwracają uwagę- owszem, nie jest brzydka, ale co z niej za kobieta- zwykła szatynka, włosy falowane, ale bez specjalnego szału, takie zwykłe, szczupła, praktycznie zero maikijazu, no moze tusz i błyszczyk. Szara mysz! Wkurza mnie to, faceci chca kobiecych kobiet? Wydaje mi sie, ze raczej nie...

Gość pewnie jestes
brzydsza

Gość bele de jour
faceci chcą naturalne kobiety, a Ty, cóż wybacz podkłąd, puder, róż, cien, tusz, błyszczyk...jak choinka bozonarodzeniowa

Gość a co z ciebie za przyjaciołka?
ze tak oczerniasz tę osobę?

Gość nudna anka szklanka
przeciez to prowo dajcie se dzieci siana i idzcie juz spac :))

Gość zsfsds
własnie nie jestem tapeciarą, bo kims takim jest osoba, która nie umie dobrac kosmetyków do cery i wali tego tony. nie wierze ze wszystkie takie idealne cery macie i niczego nie uzywacie

Gość piczkaxxxxxxxx
moze ma po prostu ladniejsza twarz, mniejszy i zgrabniejszy nosek wieksze usta, no i zalezy jaki masz odcien tego blondu , jak komponuje sie on z twoja cera itd itp

ja uzywam lekkiego fluidu i bardzo stonowanego cienia do oczu...do tego eyelinera tuszu i blyszczyka.... ale robienie makijazu jest w mojej hierarchii na 100 miejscu... chyba przesadzasz z tym gloryfikowaniem kobiet wymalowanych....sadzac ze to wlasnie podklad i sztuka makijazu zapewni ci powodzenie.... wydaje mi sie ,ze faceci wola naturalne kobiety

Gość wstaje i ....
masz pojebany charakter

Gość no i wracamy do tego
co wolą faceci - a myślicie, że ich obchodzi co Wy wolicie? Jakoś bardziej ich obchodzi, że kumple by się śmiali, jeśli pomaluje usta błyszczykiem, a nie że dziewczynie będzie się bardziej podobać.

Gość 002193
ma ten blysk w oku;P dziwna jestes

Gość to ja Karolina
jest ładniejsza z natury i to bez makijzau

Gość alimenciarz01
po takie wypindrzone lale jak ty to do wyra sa dobre a jak ktos jest mondry to szuka kogos fajniejszego a moze poprostu ejstes brzydka