Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żarłok numer 1

kocham jeść to moja pasja

Polecane posty

Gość żarłok numer 1

nie wiem skąd to moje obżarstwo ja co chwile coś jem.. a przy moim wzroscie 173 waże 55kg .. ciągle jestem głodna i ciągle sram :O to jest normalne? żadnych sportów w sumie duużo chodze,ale bez przesady .. jak probowalam sobie zrobić głodówke to nie potrafiłm bo tak mi wszystko pachniało.. przed chwilą zjadłam 2paski czekolady ,teraz znowu myśle co zjeśc.. wyeliminowalam smażone rzeczy i od tej pory mam świetną cerę i brzuch płaski .. ale stale jem jakies dżemy,pyszne chleby z polędwicą ,serem białym,żółtym ,jajki na twardo z majonezem i curry .. jestem tak głodna:O nie wiem co się dzieje.. mam na wszystko ochote..boje się,ze jak tak dalej bedzie to jeszcze troche,a waga mi zacznie ładnie rosnąć poza tym to chyba niedobrze,ze tak jem i jem..w dodatku glodna ciągle chodze:O ludzie mówią,ze mi się buzia nie zamyka bo zawsze musze coś rzuć ..:O czuje się jak nienażarta co jest do cholery ze mną? i moze jeszcze ktoś podopowie co moge teraz zjeść? wiem,pózno jest,ale nie zasne jak nie zjem czego choćby lekkiego..

Gość żarłok numer 1
aha :o rozumiem,ze to żaden problem ... ciekawe ..chodzić głodna cały dzien,a wyjadać pół lodówki to normalne..

Gość żarłok numer 1
oo kurde .. kocham kinder bueno ,ale nie mam niestety .. jeszcze czekolada mi zostala,a włąsnie sobie zrobilam w piekarniku tosta :D

Gość smacznego żarłoczku
wiesz że nie należy się opychać przed snem :-D

Gość żarłok numer 1
dziękuję:)) wiem o tym ,ale zawsze tak jem.. jem kiedy wstaje,jem kiedy jest dzień i jem późno.. jem zdrowo,ale dużo.. i nie moge przytyć .. raz chcialam dobić do 50kg tak ooo gdzie naprawde wyglądam jak wieszak,kości mi widać ,nogi szkity ..dlatego się dziwie jak to jest ,ze ciągle jem ,sram i chodze głodna :O i czy to jest normalne..

Gość sssssad
tarczyce zbadaj, moze robaki to sonde zrób ;d no i zajmij sie czyms do pracy idz ;d

Gość tosty sie nie spaliły ?

Gość MakeMeHappy
Masz tasiemca