Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikapw234

zawsze to samo

Polecane posty

Gość pikapw234

moj facet zawsze tak samo zachowuje sie na imprezach na ktore razem wychodzimy.Nie potrafi sie bawic bez alkoholu.Gdy go poprosiłam zebysmy zatanczyli na trzezwo,on mowi,ze nie bedzie na trzezwo tanczył.Potem jak sie schlał juz,to w ogole mnie nie dostrzega,tylko inne laski,ktore sa na imprezie i toz nimi tanczy,wybiera najładniesze, a ja chodze sama,wsciekam sie i robie mu sceny.Na drugi dzien on nic nie pamieta?Jak mam mu sie odwdzieczyc/???zeby poczuł sie tak samo jak ja!!!totalnie olany.:( Tak kocha mnie,ale na takich imprezach zawsze sie beznadziejnie zachowuje,po alko jest przesadnie wyluzowany,a bez alko sztywny:(

Gość always the same
😴

Gość pikapw234
always the same ale nie chce zeby tak było:(

Gość pikapw234
wcale nie do dupy.nie znasz go tak jak a.jestesmy ze soba kila . lat kochamy sie,dobrze nam razem,nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie,rozumiemy sie itp... Jednak kiedy on sie spije i jestesmy na imprezie gdzie jest duzo osob tj.wesele lub cos w tym stylu,zachowuje sie jak wiesniak po wodce,rzuca sie na inne kobiety w sensie bywa nachalny i przy mnie je zaczepia,podrywa zagaduje i tylko z nimi tanczy nic wiecej.ale mnie zlewa i ze mna nie tancyz nie poprosi mnie.,pozniej jest mi przykro,bo siedze sama,chociaz z nim przyszłam,w supe mam takie wyjscia,juz na zadne imprezy z nim nie wyjde

może chłopak nie wyszalał się wcześniej i ciągnie go do innych lasek??? może kocha Cię, ale w głębi duszy chciałby się jeszcze zabawić...

Gość pikapw234
ale on nie wychodzi z kumplami do knajp,bo woli siedziec ze mna,wiec nie wszystko jest takie oczywiscte jak wam sie zdaje.ON lubie mnie i moje towarxzystwo,nie zmuzszam go ani nic zeby ze mna siedział,zamiast z kumplami,sam chce byc ze mna,a swoich kumpli zaprasza do nas na piwo,ja pije i siedze znimi i jest wesoeło

Gość SmoothDogg
Powiem ci dziewczynko ze jestem TAKI SAM:) Pozdro dla faceta Wogole jest cos takiego jak zabawa bez alkoholu??

Gość pikapw234
czepiam sie ,bo przykro mi troche,ze nie chce ze mna tanczyc i zachpwuje sie jak pies spuszczony z łancucha,poza tym ludzie na takich imprezach mysla,ze on mnie olewa,albo ze nie jest moim facetem

Gość pikapw234
do skooth dog tak jest zabawa bez alkoholu,jak jest mega zabawowe,smieszne towarzystwo to bez alko tez mozna sie zarabiscie bawic,miałam takich znajomych na studiach.,potailismy isc przez miasto spiewac cos i zartowac, a ludzie mysleli,ze my spici,a my trzezwiutcy bylismy:)oczywiscie,ze alkohol pomaga ludziom sie wyluzowac. ale niektorzy przesadnie sie wyluzowuja. Twoja dziewczyne tez zlewasz na takiej imprezie,co ona na to??? powiedz mi lepiej jak sie na moim facecie zemscici,zeby poczuł to co ja???czyli bycie totslnie olanym