Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lisalisa

Ciąża

Polecane posty

Gość Lisalisa

Poznałam starszego faceta. Uprawialismy seks z prezerwatywą(ami). Zdarzało się jednak że czasem był we mnie i bez niej. Raz gumka zsunęła się nam, zostając we mnie. On dochodził, zdjązył jednak wyjść przed wytryskiem. Boję się, że sperma mogła jednak dostać się do pochwy. Boję się również, że czasem moje okolice intymne miały bezpośredni kontakt z jego spermą. Umieram ze strachu przed ciążą. Czy uważacie, że moje obawy są racjonalne? Chciałabym zrobić test ale tak bardzo boje się wyniku... Nie mogę mieć dziecka!

Gość nijijijihuhunjskj
bardo malutki procent prawdopodobienstwa zajscia w ciaze istnieje w twoim przypadku zrob test lepiej wiedziec na 100 procent

Gość Moralizatorka wieczorna
ja wiem, że w takich chwilach nie myśli się o konsekwencjach, ale skoro nie możesz mieć dziecka to trzeba było być tą "trzeźwą" w związku. Zrób test, inaczej strach Cię zje...a tak to chociaż będziesz wiedziała na czym stoisz.

Gość Lisalisa
Problem mam taki, że okres mam bardzo nieregularny. Jednak ostatni miałam 10 sierpnia, więc troche czasu już minęlo-32 dni.

Gość nie łam się
ja też ma nieregularny i zdarza mi się, że mam w roku 2-3 miesiące kiedy nie miesiączkuję (i jest to normalne), bez względu na czynniki zewnętrzne czy wewnętrzne :)

dziwisz sie? stresujesz sie ciaza i nakrecasz to i okres sie spoznia. typowe..

Gość Lisalisa
Ech, dokładnie tak jest. Aż sama w moim ciele wyszukuje jakiś symptomów. Już mam wrażenie, że mam nabrzmiałe podbrzusze, a to przecież bez sensu. Ciagle nasłuchuje czy mnie coś nie boli... Chyba jutro zrobie ten cholerny test... Ale się boję strasznie!

daj na luz. nie jestes w zadnej ciazy.:o myslisz, ze w dzisiejszych czasach tak latwo mozna zajsc w ciaze? :o no chyba, ze masz 16 lat..

Gość Mów jej jeszcze
Husky ;]

Gość Lisalisa
Mam nadzieję, że masz rację, dzięki Husky. Też właśnie tak sobie myśle, przecież wbrew pozorom zajście w ciążę to nie taka prosta sprawa. Nie mam na szczęście 16, w tym wieku chyba bym nie mogła uprawiac seksu, u mnie występowała zdecydowana psychiczna niedojrzałośc. A może właśnie trzeźwość umysłu:) Lat mam 20

nie no chodzilo mi raczej o to, ze wraz z wiekiem spada ilosc komórek jajowych. raczej w ciazy nie jestes, ale jak masz miec takie shizy to sie w przyszlosci porzadnie zabezpieczaj.

Gość w takim razie
trzymamy kciuki wraz z Tobą moja droga :) Chociaż z ta trzeźwością umysłu troszkę naciągnięte z Twojej strony, wiesz? Bo sama pisałaś o zsuwającej się prezerwatywie czy niby kontrolowanym wytrysku...ale trzymam kciuki ;]

Gość Lisalisa
Tak, masz racje :) Jak już zaczęłam to jak widać troche mi odwaliło. Dziękuję za wsparcie...

Gość Husky - Twój filmik
w stopce jest zarąbisty!!! I love wilusie ;] Tylko trochę mnie rozczarowała idea tego spotu :/