Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgla..chłód...dym

jestem 25latka bez pary

Polecane posty

cream maczo to ty nigdy nie będziesz słowa w stylu samica,suka, gówniana panna po prostu do ciebie pasują tak jak frytka do aktorstwa czyli nijak ... z twoich ust to jakaś parodia . po prostu śmiesznie to wygląda

tak jak cię mama nauczyła z babcią :P nie używaj słów które zasłyszałeś w barze jak siedziałeś samotnie przy kuflu piwa w pubie :P

w sumie nawet dobrze ze jestem sam bo kobieta nie ma mi nic do zaoferowanie podobnie jak ja więc jest dobrze one niech szukają se innych

w sumie nawet dobrze ze jestem sam" czyli fajnie że sie pogodziłeś z czymś co jest nieuniknione :D nie ma mi nic do zaoferowanie podobnie jak ja " czyli nie myliłem sie kiedyś pisząc że jesteś jałowym,bezpłciowym i nudnym gościem :D

" czyli nie myliłem sie kiedyś pisząc że jesteś jałowym,bezpłciowym i nudnym gościem " kwestia gustów ale mnie nigdy nie interesowało czy dla kogos jestem nudny czy nie :)

ale mnie nigdy nie interesowało czy dla kogos jestem nudny czy nie"c cream marnujesz sie :) takich jak ty potrzebują w zakonie jezuitów w Bolesławcu :) a to źle że to cie nie interesuje ale z drugiej strony dla swojej mamusi i tak jesteś ideałem mężczyzny i to ci chyba powinno wystarczać :)

ja nie wiem masz ponoc laske jestes szczesliwy a najezdzasz na mnie i starasz sie wmówic ze jestem beznadziejny tylko dlatego ze nie chce miec kobiety

a najezdzasz na mnie i starasz sie wmówic ze jestem beznadziejny " ale cream to ty sam piszesz że nie masz nic do zaoferowania i że jesteś nijaki :D więc ja tylko potwierdzam twoje słowa Te słowa nie wychodzą ode mnie to nie ja ciebie określam.. ty sam sie określasz i definiujesz !

Gość kotkamruczotka
tak was czytam i chcialabym miec takie podejscie jak cream:( typowego singla, który może mieć kobietę,ale nie chce

''tak was czytam i chcialabym miec takie podejscie jak cream typowego singla, który może mieć kobietę,ale nie chce'' Właśnie o to chodzi że on nie może mieć, ale wmawia sobie że nie chce.

Gość 24latkaaaa
autorko ja tez Poznan a lat 24:) tez nie widze juz szans na poznanie faceta.boje sie ze juz GO nie znajde:(

Nie było trzeba wybrzydzać: za biedny, za brzydki, za nudny, źle ubrany itp.

Gość mgła...chłód...dym
24latko, to moze sie lepiej poznamy, aby zdzialac cos w tej kwestii?:D

Ja wiek mam podobny i zostałam zdradzona. Wiesz nie wiem co lepiej. Chyba bym wolała być bez doświadczeń i pary za to świeża i pełna nadziei.

Gość mgla i cos tam dalej
zelek w nowej odslonie? :classic_cool: a ty regres przestan pierdolic swe farmazony bo wcale nie jestes lepszy niz krem wiec stfu , niedziela i co z narzeczona sie nie widzisz tylko swe 4 litery zasiadly przez kafe? :classic_cool:

Gość mgła...chłód...dym
kojarz żelka, ale to nie ja...:D i wszyscy sie zmyli:(

Gość mgła...chłód...dym
cream, Ty to chyba wciaz tu siedzisz:P napisalam, ze raczej bysmy sie nie polubili. po prostu nie zgadzam sie z Twoimi opiniami, pogladami. tyle:)

jeszcze ktoś się znajdzie, wychodź często z koleżankami, do np klubów a może poznasz kogoś wartościowego