Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamisa20

Upił się..

Polecane posty

Gość Kamisa20

Wczoraj byliśmy u Jego znajomych. Pił bardzo dużo i widziałam, że zaczyna mu się plątać język. Wzięłam Go na stronę i poprosiłam, żeby już nie pił. Powiedział "spoko, mam hamulec". Wypił jeszcze jednego kieliszka i bum. Uciekłam do kuchni. Nie chciałam na to wszystko patrzeć. Było mi wstyd. Przyszła do mnie Jego przyjaciółka i zaczęła pocieszać. Mówiła, że nic się nie stało. Że wie, że on ma problemy. Mój się ogarnął, posprzątał i powiedział "Chodź, pójdziemy już". Była już głęboka noc, ja byłam po 4 piwkach, ale zdecydowałam się go odprowadzić do domu. Zrobił się bardzo agresywny, wyrywał się, kazał mi wypierdalać (nigdy tak do mnie nie mówił, to inteligentny facet, ma 23 lata). W takim stanie nie widziałam go nigdy. Mówił, że komuś naleje. Musiałam go bardzo mocno trzymać. Dziś jest kolejny dzień. Napisałam już do znajomych u których byliśmy, że bardzo ich przepraszam i że przyjdę posprzątać. Odpowiedzieli, że nic się nie stało, że już posprzątali i mam się nie przejmować. Jest mi wstyd, żal.. Poza tym muszę z nim o tym porozmawiać. Jak przeprowadzić tę rozmowę. Co mu powiedzieć? A może udać, że nic się nie stało, może to da mu więcej do myślenia? Pomóżcie..

Gość centuri_on
nie umie pić dureń zjedź go , ze zachowuje się jak smarkacz

A może udać, że nic się nie stało, może to da mu więcej do myślenia?" ale co ma mu dać do myślenia jak tak sie zachowasz i udasz że nie ma problemu? Jeżeli to zdarzyło sie raz czy dwa , to nie widze sensu robić z tego problemu ... ale z tego co opisujesz to zdarza sie notorycznie Zasada jest prosta Takie zachowania po spożyciu alko( agresja,bluzgi,awantury) są znakiem że owy alkohol trzeba odstawić . Widac że ten facet po prostu nie umie pić ! Jak z nim rozmawiać? normalnie jesli takie zachowanie nie podoba ci sie ( a domniemam że to twój facet) masz pełne prawo wymagac od niego żeby odstawił alkohol i żądaj tego !!! jesli mu bedzie zalezało na tobie , na was , zrobi to ... jesli nie ( a może zdarzyć sie tak że on jest alkoholikiem) to po prostu go pożegnaj ... Układanie sobie życia z takim gościem po prostu nie ma sensu

Gość Kamisa20
Czyli rozmowa jest nieunikniona! :/ Po 8 rano napisał mi smsa z wyrzutem "dlaczego nie napisałaś, że doszłaś do domu?". Nie odpowiedziałam, za chwilę do niego zadzwonię. Musimy się umówić i porozmawiać..

Gość centuri_on
musi dostać reprymendę zanim nachleje się znowu i narobi wstydu

rozmowa jest nieunikniona niestety ale w takich sprawach milczenie jest przyzwoleniem na nastepny raz

Gość Kamisa20
Nie robi tego notorycznie. Jesteśmy razem 2 lata, a to druga impreza na której wypił za dużo. Tak czy siak zachował się skandalicznie i muszę zrobić z tego problem!

Nie robi tego notorycznie. Jesteśmy razem 2 lata, a to druga impreza na której wypił za dużo. Tak czy siak zachował się skandalicznie i muszę zrobić z tego problem!" skoro zdarzyło mu sie to tylko raz czy dwa to nie rób mu afery !!! po co ? pisałaś że koleżanka mówiła że ma problemy? jakie problemy? z alko? z życiem osobistym? skoro koleżnka wie o jego problemach a nie ty ? to zastanów sie w ogóle czy to co tworzycie można nazwać związkiem ... porozmawiaj z nim że ci sie podoba takie zachowanie i by unikał takich zgonów w przyszłosci nie rób awantury bo nic nie zmieni a tylko zaogni niepotrzebnie sytuacje