Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blanka__18

DLACZEGO wypadały mi rzesy?

Polecane posty

Gość blanka__18

W wakacje postanowiłam, ze zrobię moim rzesom kurację regenerującą. W tym celu zakupiłam olejek rycynowy w aptece, zrezygnowałam rownież z malowania maskarą (w roku szkolnym malowalam je codziennie grubą warstwą tuszu). Mysłalam ze tym sposobem sprawię ze staną sie piekniejsze, gęściejsze itp. Stało się odwrotnie niestety... :( rzęsy zaczely mi wypadać :( codziennie przy myciu twarzy wypadały 2 lub 1. Zauwazylam ze to widac, staly sie przerzedzone, odstawilam olejek, a one nadal wypadały. Trwało to troszke mniej niz miesiac. W sierpniu zauwazylam ze przy wieczornym czy porannym myciu zadna z nich nie wypada i tak się dzieje do dziś, owszem zdarza sie ze czasem wypadnie ale to normalne, dodam ze teraz rowniez maluje rzesy 5 dni w tygodniu gruba warstwa tuszu i przy zmywaniu zadna nie wypdanie. Czy to wina tego olejku ze wczesniej wypadaly?? Juz kiedys wczesniej uzywałam olejku do rzes i działał bardzo dobrze, pozytywnie na moje rzesy. jaka moglabyc przyczyna?

hm dziwne a moze teraz jakis inna ten olejek kupilas moze jakis skladnik mial czy co kurcze

Gość blanka__18
nie, nie innego skladnika nie mial, ale zapach byl inny niz przy tym poprzednim

Gość dsfdssssssssssssssssssssssssss
bron boze nie olejek rycynowy! to jedne wielkie gowno:-O mi tez wypadaly po tym rzesy jak cholera. kup sobie odzywke keratynowa firmy gal i smaruj nia rzesy, wzmocnia sie i naprawia:) i nie beda wypadac! ja smaruje ta odzywka i maluje rzesy i jest git, sa miekkie a nie takie suche i wypadajace jak po oleju rycynowym ktory niestety jest przeznaczony do przeczyszczania