Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KafeeterianeczkaA

wiecie co on zrobil ??

Polecane posty

Gość KafeeterianeczkaA

Jest z niego kawał beczelnego hama !!! Mielismy sie wczoraj widziec z moim chłopakiem a on wolal spotkac sie z kolezanka i do tego jeszce nawrt sie nie odezwal do teraz..napewno poszedl sie gdzies pobawic...beze mnie!

Gość KafeeterianeczkaA
Niech ktos wyrazi swoja opinie

Gość hahahhhahahahahahahaha

Gość KafeeterianeczkaA
Olewa mnie...a jestesmy krotko ze soba ;((

Gość KafeeterianeczkaA
Poinformowal nie tylko ze ma sie spotkac z ta kolezanka i slad po nim zaginal. Jestem pewna ze gdzies poszedl na jakies balety...badz do niej.....juz mi rozne mysli przychodza do glowy i nie wiem sama jak mam sie zachowac jak sie odezwie

Gość KafeeterianeczkaA
rzata małgo a jakbys to nazwala ? :(

Gość adi_P
daj sobie spokój z nim po co ty sie zadręczasz nim olej go i znajdz sobie bardziej wartosciowego faceta a tego kopnij w dupe i po sprawie

Fakt faktem,że Cię niestety całkowicie olał i nie traktuje Cię poważnie.Rozumiem,że kolezanka też może być ważna ale mógł powiedzieć,ze coś się stało,że pilna sprawa i coś tam.Moim zdaniem nie traktuje Cię poważnie :(.

Gość KafeeterianeczkaA
A jak powinnam sie zachowac jak sie odezwie? Rozmawiac z nim wogole czy nie odpisywac na smsy ani tel. nie odebrac ? Olac tak jak on mnie tym bardziej ze ja pislam wczoraj do niego

Na Twoim miejscu powiedziałabym coś w tym stulu:"Wczoraj Ty mnie olałes,nie odzywałeś się to teraz ja Cię olewam pa " ;) Olej go Kochana bbo to jakiś palant.Takie rzeczy się inaczej załatwia a on Cię po prostu spławił

Gość KafeeterianeczkaA
Wiem i to jest starszne uczucie... ze ona jest wazniejsza ode mnie bo z nia sie musial pogodzic (znam sytuacje) bo ja nie jestem zazdrosna o nia tylko jestem zla na niego ze tak sie zachowal i znikl bez slowa...mogl napisac ze idzie gdzies sie bawic to syuacja by lepiej wygladala prawda? a ja jak zwykle dowiem sie po fakcie.... i to najbardziej boli ze ode mnie oczekuje ze ja mowie wszytsko przed ze gdzies chce isc a on ZAWSZE mowi "bylem"

Gość KafeeterianeczkaA
Nie wiem jak sie zachowac jak on sie odezwie. Boje sie ze nie bede potrafila tak powiedziec'olales mnie teraz ja ciebie pa" :(

ile jestescie razem?Mam wrazenie,ze on nie traktuje powaznie Waszego zwiazku Ta kolezanka to jego przyjaciolka,byla kobieta?

Gość KafeeterianeczkaA
Przyjaciolka z ...ktora poszedl do lozka kiedys..... My jestemy razem 4 miesiace

Gość KafeeterianeczkaA
Traktuje..wszytskim mnie przedstawia itd. a wczoraj sie tak zachował. Powinnam to zakonczyc chyba...ale nie umiem :(

Gość KafeeterianeczkaA
prosze doradzcie...

Gość KafeeterianeczkaA
Witam was ponownie :) i wiecie co sie okazalo... oczywiscie byl gdzies...jak mi to napisal "zle sie czulem , potem mnie wyciagneli na impreze...." to juz koniec ???