Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliwka_ka_ka

Gimnazjum...

Polecane posty

Ja pier.dole. Ja już nie mogę wytrzymać w tym gimnazjum ;/. Szlag mnie trafia jak widzę tych debili, idiotów, którzy jedyne co mają w głowie to seks, panienki i którą by tu następną przelecieć. Fałszywe "koleżanki" raz z tobą gada normalnie, na drugi dzień już nienawidzi, chamskich odzywek, kur.wa co drugie słowo, lasek wyglądających jak spod latarni, rozmów dziewczyn podniecających się Zackiem Efronem. Banda debili, głupoli, tępych istot, porąbańców, kurw.iarzy. Póki nie poszłam do gimnazjum - nie przeklinałam wcale, ale teraz kur.waaa nie mogę, to aż samo mi sie ciśnie na usta ;/. Ja zwariuję w tym zoo dla psychicznie chorych. Jak bym przy.jebała temu co wymyślił tą trzyklasówkę, to by się na księżycu znalazł ;/. Jestem w ostatniej klasie i już od początku września odliczam dni do końca roku... Szlag mnie trafia po prostu jak tam idę, mdli mnie.

rzata małgo - nawet nie wiesz, jak bardzo zazdroszczę ;/. Wolałabym chodzić do osmioklasówki bo nie odnajduję się w tym zwierzyńcu... po prostu ludziom odp.ierdala jak idą do gimnazjum i tyle ;/.

oj tak.. pamiętam, ze w gimnazjum ludzie na prawdę się zmieniają,często na gorsze ja też już mam gim za sobą

Gość SmoothDogg
Wolalabbys zeby te zidiociale 16 byly w jednej szkole z dziecmi ktore maja po 7 lat??

Gość blanka__18
teraz chodze do liceum do ostaniej kl i w gim bylo o niebo lepiej. Tutaj tak samo sa falszywe kolezanki, chlopacy myslacy o seksie 24godz na dobe. W lo zaczelam przeklinac, pic, palic, na dodatek jest mnostwo nauki ;/ matura ;/ odliczam do konca!

tylko, że 8 klasa to jest 2 gimnazjum - czyli byłabym teraz w trzeciej liceum ;]. W 2 mają góra 15 lat. No, ale to nieważne. Wolałabym, bo gdy mieli trzynaście nie mieli tak popieprzone we łbie, dopiero jak poszli do gimnazjum coś im zaczęło odwalać bo już :starsi, mądrzejsi, górą, nie w podstawówie" i zaczęły się gów.niane lata ;/. Wolałabym żeby było tak jak kiedyś.

blanka_18 - nie strasz mnie, uczę się dobrze i mam nadzieję, ze dostanę się do wymarzonego LO, jednego z lepszych w mieście i tam nie będzie aż takiego szujostwa a przynajmniej spotkam kilku ludzi na poziomie. Mintaja - dzięki za słowa otuchy ;P.

no ale tak jest, mówili nam, ze w liceum to już dorośli ludzie, ja natomiast nie zauważyłam jakiejś różnicy

Gość blanka__18
ja w gim tez sie dobrze ucz\ylam, zawsze czerwony pasek, srednia zawsze okolo 5.0, a w LO? W 1 klasie na koniec mialam 3,1 srednia :O to samo w drugiej... zawsze bylam zagrozona z czegoś:O maxymalnie z 2 przedmiotow. Towarzystwo wogole mi nie pasuje, z dziewczynami nie gadam, a wiem ze plotkuja o mnie, chlopacy to banda czubow jakich malo. Teraz postanowilam ze wezme sie do nauki zeby jakies w miare swiadectwo miec.

Gość gość
Heh mam to samo jestem w 3 gim dobrze ze sobota to sie nie idzie do budy boze co za idioci tam sa tylko fajki zeby tylko zaszpanowac przed kolegami omg jeden z naszej klady specjalnie wyjol na lekcji omg zeby tylko sie na niego patrzyli i wieli spam omg dobrze ze bo gim do Liceum heh mysle ze tam przynajmniej ludzie bardziej trzezwo mysla niz w gim :)