Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shbcyec7h8e7

po lewatywie schudlam

Polecane posty

Gość shbcyec7h8e7

od 2 tyg robie sobie co dzien lewatywy(niezbyt doglebne) zauwazylam ze schudlam tzn ubylo mi brzucha bioder i ogolem sporo mnie ubylo na ciele ale na wadze ani grama.jak to mozliwe??

Gość shbcyec7h8e7
poza tym pozbylam sie uciazliwych wzdec.a lewatywy robie dlatego ze nigdy nie moge sie wyproznic do konca i jestem ociezala nawet po wizycie w tolaecie.

Gość sykomora czerwona
a z czego ją robisz i jak? :o

Gość shbcyec7h8e7
z wody a jak to chyba nie musze tlumaczyc...

Gość maszina
nie można za często robić lewatywy, bo jeszcze bardziej rozleniwisz jelita, jedz regularnie i niewielkie ilości jedzenia, odstaw słodycze, jedz dużo produktów które zawierają błonnik, pij 2 litry wody dziennie i codziennie ćwicz to będzie lepiej

Gość shbcyec7h8e7
ale ja regularnie sie wyprozniam nie mam z tym problemu.i tyle ile mniej wiecej trzeba.ale i tak chocbym za przeproszeniem nie wiem ile sie wysrala i tak mam ciezki brzuch.a po lewatywie jakos nie,jest mi lekko i ogolem super.

Gość maszina
no ale nie powinno się z tym przesadzać no ale jak wolisz, to Twoja doopa, nie moja 🖐️

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbkkjjj
ja też bym zrobiła ale głupio mi o taki zestaw w aptece poprosić:)a ty gdzie kupowałaś i za ile?trudno samemu to zrobić?

Gość shbcyec7h8e7
ja mam zwykla gruszke :) ale taka duza.zastanawiam sie nad tym zestawem :) na poczatku troche tak glupio ale za 2 dni sie przyzwyczaisz.ja robie czysta letnia woda albo dodaje troche cytryny.

uzaleznisz sie od tej lewatywy:O a swoja droga to chyba niezbit mile codziennie wsadzac sobie grucge to doopy:O

Gość shbcyec7h8e7
juz sie uzaleznilam bez tego czuje sie ciezko.przeciez nie wkladasz calej gruszki

Gość niemiecki persil
lewatywe robi sie moja panie z wody mydlanej..w aptece mozna kupic gotowy zestaw nazywa sie enema:-)