Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa 23

DZIWNY SEN - POMOCY

Polecane posty

Gość ewa 23

Prosze o pomoc miałam na pawdę dziwny sen. Śniło i się że od mojego narzeczonego zmarł wujek i mielismy iść na pogrzeb. Oczwiście była ustalona godzina 16:30 po pewnym czasie przypominam sobie, że u mnie zmarła babcia (której nigy nie znałam bo umarła jak mój tato miał 18 lat) i to też ogodzine 16:30. Przychodzi matka narzeczonego mówi mi że się spóźnię i odchodzi i w ty momencie Kryś znika. Biegnę na cmenarz w ręku trzymam kartkę któą gubię później się tam znajdje wlatuje do kaplicy i widzę obce i znane mi twarze. Znane po lewej stronie a ja z obcymi po prawej. Whodząc zauważam trzy worki z ludzkimi ciałami. Siedzi starsza Pani ubrana w taką biało-czarną koronkę na gowie i pytam się dlacego nie ma trumn, a on tylko dwuznacznie się na mnie spojrzała. Przychodzi niby ksiądz i otwiera pierwszy worek Widzę że to jakiś mężczyzna pulchny. Ciało sine, przekrwione i widze że z góry worek jest czarny a z dołu bezbarwny i markerem coś na nim pisze. Drugie cialo wygląda identyczni a na końcu jakby skrawek czyjegoś ciała. Czuję że strasznie chce mi się siusiu. Wychodzę. Płaczę bo ne tak ten pogrzeb miał wyglądać. I wtedy się budzę. Proszę o jakaś interpretację bo budzą sie miałam takie dziwne uczucie.

Gość ewa 23
Proszę niech mi ktoś pomoże !!!

Gość Lisetka
masz chyba poważne wątpliwości co do swojego związku z narzeczonym.......-Ciemna kolorystyka snu, "grobowy" temat, paskudne zwłoki....

Gość ewa 23
DOkładnie jest teraz cieżko mieszkalismy razem przez jakiś czas i wróciliśmy do rodziców. Chcemy sobie dać jeszcze jedną szansę ale nie potrafię mu chyba zaufać. Ale czy to oznaca że nic z tego nie będzie?

Gość Lisetka
twoja podświadomość cię ostrzega - lepiej do przemyśl.I jego mamusia ingeruje? pogrzeb we śnie symbolizuje koniec.

Gość zabrzanka
Tak jego mamusia ingeruje i to bardzo. Ale samego pogrzebu nie widziałam tylko te worki z ciałami niby mojej rodziny. To mi bardzej wyglądało na ekshumację

Gość ewa 23
zmienił mi się nick sorry

Lepiej napisz jakie masz myśli i skojarzenia do osób, sytuacji ze snu oraz co się ostatnio w Twoim życiu ułożyło, jakie to dziwne uczucie, wtedy będzie można zinterpretować.

Gość Kafe Prześmiewca
Według klasycznej psychoanalizy Freuda, twój sen przedstawia metaforyczne przedstawienie twoich skrywanych marzeń jak seks z własnym tatą i robienie kloca na klatę.

Gość ewa 23
hmmm Więc mieszkałam z facetem 3 miesiace i wymyślił dośc dobry powód żeby się stamtąd wynieść. Czuje że coś jest nie tak ale on wmawia mi coś innego. Zmienia swoje zdania jak w kalejdoskopie. Ostatnio jednak przeprosił mnie za wszystko i zwalił winę na siebie. Na moje nieszczęście jego przyjaciel jest też moim przyjacielem i powiedział mi całkiem coś innego. Wydaje mi się że Krzysztof(mój narzeczeczony) sam nie wie czego chce. Przeczytałam kilka smsów od jego matki i były bardzo przykre. Naszemu przyjacielowi powiedział że wszyscy w jego rodzinie mówią że nie pasujemy do siebie. U mnie jest tak samo. Ostatnio jednak powiedział mi że mnie kocha bardziej niż myślał wreczyół mi kwiaty itp ale boli mnie to że nie powiedzial mi tego co naszemu przyjacielowi. Bo ja zawsze jetem szczera nawet jak boli.

Gość ewa 23
a co do dziwnego uczucia hmm strach ze zobaczę te zwłoki i taki niepokój zapach świec dziwne...

Gość bardzo dziwna budowa zdania!
Śniło i się że od mojego narzeczonego zmarł wujek

Gość ewa 23
tak przepraszam ale klawiatura mi szwankuje i znikają literki dodatkowo jestem tak zdenerwowana że piszę bardzo szybko