Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konsternacja89

Poszłabym na randkę...

Polecane posty

Tak na stałe nie potrzeba :P ale do kina bym sobie dzisiaj z kimś poszła albo do teatru... albo na kolację...ba, na kawę chociaż. Mam silną potrzebę bycia obiektem adoracji :P

Niby też mam takiego jednego na oku... na razie wydaje się być Panem Idealnym... ale jest daleko... spotkam się z nim dopiero w październiku...

Widzisz, taka drobna dygresja a ile o człowieku można się dowiedzieć. Skąpiradło z Ciebie i tyle :] Świece to idealna oprawa dla romantycznego wieczoru. Każda kobieta jest ich warta. :D

Tak, chyba masz jednak rację. Nie każda jest warta zachodu i nie każda doceni wysiłek... Ale jeśli już trafi się taka konkretna ;) to warto się postarać... Myślę, że to punktuje na przyszłość... No i w ogóle warto dbać o szczególiki... nawet dla samego siebie... przecież przyjemniej siedzi się przy świecach, niż zwykłym oświetleniu... a mając w pamięci fakt, że nasze życie nie trwa wiecznie... nie powinniśmy sobie żałować drobnych przyjemności...

Dając dużo na początku nie zostawiamy nic na później, gotowanie, kwiaty, świece a później co ? weekend we Florencji ?

A później co? A później związek ewoluuje i początkowe zauroczenie podsycane kolacjami, kwiatami itd... przeradza się w prawdziwą miłość. A jak się nie przeradza, to znaczy, że to nie to i trzeba szukać dalej :D Zresztą raz na jakiś czas, nawet Florencja by nie zawadziła :D Chociaż mnie to i Zakopane by wystarczyło :)