Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oppppo

trudna sytuacja, pomocy

Polecane posty

Gość fahroh chamidło
no właśnie widze jak się starasz.....

Gość macius z kranu
Wiem, że to trudne ale zrozum, że wasz nienawiść sama się napędza. Mama Cię przezywa i poniża, a Ty się dąsasz i buntujesz. To ją jeszcze bardziej przeciwko Tobie nastawia. Musisz spróbować załagodzić dla własnego dobra, ale tak czy inaczej myśl jak sobie samodzielnie układać życie. Najpierw praca, później oblicz sobie ile potrzebujesz pieniędzy, żeby przeżyć. I cały czas oszczędzaj!!! To będzie dla Ciebie niesamowicie trudny okres czasu. Nie oddalaj się od ludzi nie możesz zostać sama.

Gość oppppo
macius z kranu wiem, staram sie jak moge opanowac nerwy i słowa, ale to naprawde trudne gdzy nagle zaczynasz słyszec słowa na które nei zasługujesz, staram sie ją jakos zrozumeiec, ale nie potrafie, najciezej jest zrozumiec dlaczego uwzieła sie na mnie i czemu swoje za niepowodzenia wini mnie... do osoby podszywajacej sie: daruj sobie

Gość macius z kranu
Twoja mama musi się leczyć, przykro mi to mówić, ale Twoje opisy wskazują na to, że ona cierpi na jakąś chorobę. Nie sądzę, żeby chodziło tylko o obwinianie Ciebie o jakieś własne błędy i niepowodzenia. Dla mnie Twoja mama jest klasyczną osobą na skraju załamania nerwowego. Zastanów się czy nie mogłabyś poprosić o pomoc kogoś z rodziny (babcia, ciocia ktokolwiek). Twoja mama musi się leczyć, bo wasza rodzina jest w rozsypce. Strasznie Ci współczuję i wiem, że musisz czuć się podle i Twoje poczucie własnej wartości jest bardzo niskie teraz. Nie zapominaj o sobie, musisz czuć się atrakcyjna i wartościowa zwłaszcza teraz. I nie bierz sobie do serca tego co ludzie piszą w żartach. Wszyscy rozumieją, że jest Ci ciężko i starasz się jak umiesz. Ucz się samodzielności, zakochaj się i żyj szczęśliwa:)

Gość agagagaz
zrób tak : Weź mamusię na spacerek do lasu , załatw niezarejestrowaną broń , łopatę worek i teraz najważniejsze po sprawie dobrze uklep ziemie musi byc maksymalnie twarda !!! i uważaj na grzybiarzy. i po problemie tylko nie zostawiaj śladów i dobrze uklep ziemie !!!

Gość oppppo
Próbowałam z nią kiedyś porozmawiac, ze powinna zaczac sie leczyc, albo brac tylko tabletki na ukojenie nerwów, ale pozałowałam tego, bo skonczyło sie wielka awantura, o to ze nie chce mnie wiecej widziec w swoim domu. Nie jestem jedyna osoba która jej to proponowała, babcia i jej siostra tez o tym wspominały ale skonczyło sie podobnie, ona ma naprwde duzo konfliktów przede wszytskim z najblizszym otoczeniem, cała rodzina wie o tym, ale jedyne co od nich słysze to bardzo wam wspólczuje, wszycy boja sie powiedziec o słowo za duzo, no ale z tym sie juz oswoiłam. Ciezko byc szczesliwa w mojej skorze, ale kiedys musi sie udac. Dziekuje raz jeszcze