Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet mi powiedział

Mój facet powiedział mi że lepiej mieć córke!!!

Polecane posty

Gość facet mi powiedział

Oto powody -Jeśli się puszcza to można dać jej na tabletki antykoncepcyjne -Jeśli jest lesbijką to to nic złego -I stwierdził że gorzej mieć syna geja lub syna nieudacznika. -Po czym dodał że córke po jakimś czasie można zmusić do tego by znalazła faceta, zaszła w ciąże i zrobiła rodziców dziadkami a nad synem takiej kontroli by nie miał. Z resztą mój mężczyzna zna taką sytuacje osobiście.

Gość facet mi powiedział
a tak naprawdę to wydaje mi sie że on chce po prostu mieć córke do bzykania gdy ja już nie bede miała sprawnej pipki

Gość Kafe Prześmiewca
Twój facet to mądry gość :classic_cool:

14:02 to podszyw. I niby co takiego on mądrego powiedział? mnie jego tok myślenia przeraził. Ja myślałam że on tak jak każdy facet wolałby mieć syna a nie córke z którą byłyby same problemy!!! A on jeszcze powie że na środki antykoncepcyjne by jej dawał lub akceptował jej homoseksualizm po tej rozmowie po czułam do niego lekkie obrzydzenie.

Gość Kafe Prześmiewca
faceci chcą córki gdy mają lipne żony ale chcą bzyknąć coś rodzinnego

Gość Kafe Prześmiewca
Podszywa mojej osoby mają zwieracze z silikonu :classic_cool:

Gość lowerna
Mając córkę i wielu chłopców w rodzinie stwierdzam ,że córki lepiej się chowa ,jakoś tak łatwiej .Ale nie wiem ,czy tak jest w kazdej rodzince

Nie chodzi mi oto że on woli córke ale o co innego. Że będzie jej dawał na antykoncepcje, że będzie akceptował jej homoseksualizm, a gdy już będzie ten czas to wtedy każe jej sobie dziecko zrobić(co powinno być wyborem głównie kobiety). Natomiast on boi się że będzie miał syna nieudacznika lub geja bo taki to napewno wnuków nie da. Sam to powiedział.

Gość Kleopatra1234
Chwalisz się takim mężem? :O Poznałaś go przy ołtarzu mam nadzieję?

Gość Kafe Prześmiewca
No dobrze... ale po co lesbijkom antykoncepcja? :classic_cool:

Gość kurka podwodna
ma facet rację ,chłopak gej to zgroza i wstyd straszny .Dziewczynkę jakoś można z odmiennością seksualną zaakceptować.To wynika z naszej kultury ,że chłop ma być twardy i zarabiać na założona rodzinę.

Ale jakim prawem on np. dawał by córce pieniądze na tabletki antykocepcyjne?? czy zmuszał córke do tego żeby szukała sobie faceta który zrobił jej dziecko? To mnie przeraziło najbardziej. Z resztą w jego rodzinie(jego wujostwo zmusiło córke lesbijke do tego by była matką). Na początku myślałam że on sobie żartuje, ale teraz widze że on poważnie tak myśli.

Gość dominikkk
ja bym chciał miec corke z jednego powodu : zeby odziedziczyła po mnie urode .

Gość dominikkk
nie , dla kobiety uroda jest ważniejsza niz u mezczyzny . FAcetowi nic nie daje dobry wygląd , a najładniejsza kobieta w klasie zawsze sie liczy

Tak, tylko że córek trzeba pilnowac żeby nie zaszła w ciąże przed ślubem żeby uważała z kim sypia a ten idiota powie jeszcze że wyciągał by pieniądze na tabletki dla niej.