Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulaaaaa

depilacja bikini

Polecane posty

Gość kasiulaaaaa

dziewczyny powiedzcie jak sie depilujecie na zero czy paseczek bo sama nie wiem co jest bardziej sexy???

Gość lisiczkapiękna
teraz na zero to wiocha, modne są z futerkiem odpowiednio przyciętym i pielęgnowanym.

Gość wcale nie wiocha kto co lubi
wiochą jest gadanie takich pierdół, jak ty lisiczko. nie wiem, czy jestes piekna, to pojecie wzgledne, ale afirmuj sie dalej:D

Gość lisiczkapiękna
zero to obecnie wiocha i wygolone są tylko zdziry i stare baby. Zapoznaj się z trendami:)

Gość to fakt teraz modne sa futra
widać to na sesjach słynnych kobiet, które coraz częściej mówią reklamie gilette NIE i pokazują się w wypielęgnowanym futerku :classic_cool: ja mam mini paseczek bo jestem już przyzwyczajona, ale kto wie może na zimę zarosnę:D

Gość nie macie problemu
z depilacja bikini nie zacinacie sie?? jak wy to robicie:)? kremem do bikini pewnie

Gość to fakt teraz modne sa futra
to kwestia wprawy:classic_cool: jednak najlepiej robić to u wyspecjalizowanej kosmetyczki, jesteś wtedy gładka przez 3-4 tygodnie:) ale za pierwszym razer masakrycznie boli:O

ja mam zrobioną trwałą depilację okolic intymnych tzw. "głęboką" + pachwiny w salonie fotodepilacji. :) efekt trzyma się już rok, płaciłam 99zł ;) kilka pojedynczych włosków odrosło, ale i tak jestem zadowolona. :) podobno będę mieć spokój na kolejne 4 lata.. :D