Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessicakl

Problemo

Polecane posty

Gość Jessicakl

Jestem w ciąży.Bardzo się z mężem cieszyłam.On jest kochany,opiekuje się mną czasem nawet za bardzo. Mąż chcę mieć syna.Już planuje wyjazdy na mecz, ryby.Ale jednak będzie dziewczynka.Z męża jakby uszło całe to szczęście.Mi mówi że się cieszy ale widzę że od kiedy znamy płeć on już się tak nie cieszy. Dalej się mną opiekuję ale jakoś już nie ma w nim tyle radości.Nie wiem co mam zrobic.

Gość zostaw w szpital i zaadoptuj
chłopczyka proste :D ja też nie chcę dziewczynki! a ostatnio same dziewczynki się rodzą więc nic dziwnego że się zawiódł

kazdy facet chcialby miec syna to normalne. twoj maz pewnie cieszyl sie ze bedzie mogl w przyszlosci nauczyc go meskich zajec itd. porozmawiac jak facet z facetem. jednak bedzie corka a maz wie ze corki maja lepszy kontakt z matkami niz z ojcami i stad to rozczarowanie. ale moge sie zalozyc ze jak juz przyjdzie na swiat coreczka i maz zobaczy taka malutka kruszynkie to pokocha ja calym sercem. i bedzie ci dziekowal ze dalas mu takie dzieciatko. tak ze glowa do gory. a przeciez nic nie stoi na przeszkodzie zebyscie sie postarali o drugie dziecko a nuz bedzie chlopak:)