Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titeppa

mam 178 cm wzrostu

Polecane posty

Gość titeppa

myslicie ze moge sobie kupic buty na obcasie? jakies 6 cm powiedzmy... roznie to ze mnia jest..czasem chodze na obcasach a czasem mam kompleks..

Gość jhvhgfchfjknmjk
a chodz w tym w czym dobrze sie czujesz. Czym sie rpzejmujesz zreszta 178 to nie tak znowu duzo. Rozumiem gdybys napisala 190 to raczej odradzilabym;)

Gość Monique2222
hmm no 6 cm jeszcze ujdzie ,ale więcej nie radziłabym

Gość titeppa
jest ok jak jestem sama a nie jak dookoła wszyscy nizsi a przynajmniej 90%... jakbym miala 190 to pewnie bym nie miala tego problemu tylko od razu zrezygnowała :p

Gość titeppa
kozaki mam jakies 8 cm...sa sliczne, strasznie sie na nie napalilam, kupilam, i stoja w kacie...;/

Gość titeppa
tak myslisz? ;p

Gość to nie ich wina ze jestes prze
rosnięta ponad norme

Gość Emmett Fitz-Hume
W czym problem?

Gość titeppa
heh no tak niby wiem... kurcze pecha mam troche ze raczej niscy ludzie mnie otaczaja a moge Cie spytac tak na maginesie ile wazysz?:)

Gość titeppa
pani bum bum a ile masz wzrostu? pewnie ze nie ich wina ale po 1 wcale nie jestem ponad norme a po 2 ja nigdy nikomu jakos nie powiedzialam "ale ty maly jestes". nie wiem czego to jest efektem

Gość titeppa
najgorsze jest to ze niewiele jest ( a przynajmniej ja sie generalnie nie spotykam) z ladnymi butami na płaskim lub bardzo niskim obcasie. Ile mozna chodzic w balerinach?

Gość titeppa
ano wlasnie. ja sobie takie tylko w sklepach poprzymierzam :p

Gość Kanciku Kochanie
to schudłaś ❤️

a jaki masz nr buta ? bo jak dla mnie to to jest ważniejsze jeśli chodzi o obcasy, a dziewczyny 173-179 najkorzystniej wyglądają w obcasach. trochę niższe (jak ja, np;p ) jakby chciały się podwyższyć, a u wyższych niż to 180 to już z kolei dziwnie bo niejeden facet jest mniejszy. :) więc spoko, spoko.

Gość Kancika same cycunie
waza 4 kilo

Gość titeppa
nr buta mam 39/40

Gość llllllllllllkkkkkkkkkkjjjjjjjj
jasne, że tak. Mam jakieś 177/178 i strasznie mi się podobają wysokie obcasy :) moje ulubione maja ok 11cm, wczoraj stałam w nich na przystanku i podeszła do mnie starsza pani i spytała czy jestem modelką i że mam super nogi ;) (uwielbiam swoje nogi, a w szpilkach to sama nie mogę się na nie napatrzeć :DD wiem - nieskromne to było ;) ) generalnie myślę, że każda dziewczyna wygląda lepiej w obcasach :) i wyższa i niższa :) długie nogi są podkreślone a krótkie wydłużone ;)

no jasne że tak ja też mam 178cm i chodze cały czas w szpilkach po 10cm i jest ok

Gość titeppa
heh no z tymi nogami to tez tak mam ;p i pewnie tez dlatego chce nosic te obcasy bo wtedy to juz w ogole sa boskie :P

Gość titeppa
a ze tak jeszcze spytam...facetow macie wyzszych od siebie nawet na tych 10 cm obcasach?

Gość llllllllllllkkkkkkkkkkjjjjjjjj
jak zakładam te buty to jesteśmy mniej więcej tego samego wzrostu ;) jak jestem w balerinkach to jest wyraźnie wyższy, nie chciałabym większej różnicy wzrostu między nami :)

Gość titeppa
no a ja zwykle trafiam na takich co sa ze 3-4 cm wyzsi ode mnie i jak bym zalozyla obcasy to bym byla wyzsza...no ale juz mowilam ze raczej niscy mnie otaczaja buu :(

Gość liankssada
ja mam 1.81 i nosze obcasy na co dzień :) to nie moja wina ,ze taka urosłam ale korzystam z dobrodziejstwa długich nóg. Mój chłopak ma 1.98 wiec nie mam z tym problemu :)

Gość titeppa
kurcze ja nie wiem gdzie wy tych facetow znajdujecie :p chyba zaczne chodzic na jakies mecze koszykowki :p

Gość liankssada
moj nie uprawia żadnego sportu w sumie.... ahaha :) a poznałam go przez brata - to jego najlepszy kumpel :) (mój brat ma 1.99 ?)