Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nunnio

JAK O NIEJ NIE MYŚLEĆ ?

Polecane posty

Gość Nunnio

No właśnie jak to zrobić ? Są jakieś na to sposoby by się przeprogramować ? Dajmy na to jest ładna dziewczyna, która rzuca na faceta urok. Jej spojrzenia działają tak, że czuje się je dogłębnie. Człowiek dostaje klasycznego "rozwolnienia mózgu". Jest dla ciebie miła, uprzejma, lubicie się ale wiesz, że i tak nigdy nic więcej z tego nie będzie. Na dodatek musisz z nią przebywać niemal co dzień np. w pracy. Tylko nie mówce o radach w stylu: zmień pracę, bądź zaurocz się w innej. Jak to w sobie odkręcić nie urażając przy tym jej. Oczywiście zdaje sobie sprawę, że cały bolesny ciężar trzeba będzie przyjąć na siebie, ale jak to zrobić ?

Gość akukaracza444
rada 'wyobraż sobie, ze ona siedzi nago' pewnie tez nie pomoże :D

Gość akukaracza444
z czasem przejdzie.

Gość Nunnio
Jak to przyśpieszyć ?

Gość chirusiek
dlaczego nie mozecie byc razem?

Gość bojaźliwaaaooo
właśnie?

Gość Nunnio
Ona ma kogoś, a poza tym jest dla mnie za ładna.

Gość chirusiek
co znaczy za lada? A ty za kogo sie masz?Jakis pokrzywiony jestes czy jak?

czemu od razu nic z tego nie będzie ? A może po prostu brak wiary w swoje umiejętności ? Trzeba zacząć działać :)

Gość Dlaczego w siebie nie wierzysz
wiesz na milion % że ten związek jest udany, że jest szczęśliwa i nie chce tego faceta z którym jest zamienić np.na ciebie? no właśnie, tego nie wiesz.. i co ci też przyszło do głowy, by mysleć o tym że jest dla ciebie za ładna? Ja np.jestem ładna, szczupła, mogłabym mieć niejednego metrosexualnego lalusia ale wolę swego męskiego, bystrego, odważnego i silnego męża. Szaleję na jego puncie, choć nie ma twarzy modela. Za to jest świetny w łóżku i ma to coś czego nie miał żaden mój chłopak. To on jedyny doprowadził mnie do takiego stanu, że po dwóch tygodniach znajomości sama go zaciągnełam do łóżka:classic_cool:

Gość Nunnio
Nie wierzę w taką przychylność losu, na dodatek jestem od niej niższy.

Gość Balbinka ninka
nie uwazam zeby to byla jakas wielka przeszkoda. O ile jest od ciebie wyzsza?

Gość Nunnio
Nie robiłem pomiaru, może 10 cm może mniej ?

kurcze.. jak to czasami bywa.. bariery wieku, wzrostu, wagi, wyznań, mentalności

i inne mezalianse:P myślę, że wyolbrzymiasz ten wzrost, bo pewnie laska nosi buty na obcasach i tak naprawdę nie wiesz jaka jest między wami różnica, poza tym sam skazałeś się na nie byt u niej i już. Pewnie nawet nic nie próbowałeś:)

Gość Nunnio
Oj bywa bywa. Więc jak się skutecznie przestroić ?

Gość Nunnio
Bez obcasów jest ta różnica. Nie chce próbować, brnąć w to dalej. Sam poniosą ten swój krzyż. Tylko jak ?

skoro tak usilnie chcesz o niej zapomnieć to nie wiem..:( pomyślę nad tym

Gość Balbinka ninka
Okazuj jej na kazdym kroku zainteresowanie, podziwiaj ja, wybadaj czy moze jest toba zainteresowana, popytaj innych czy na twoj temat cos mowila, nie skreslaj siebie na samym poczatku a tak w ogole to dlugo sie znacie?

Gość Nunnio
Niecały rok.

wyobrażaj ją sobie w mało ciekawych sytuacjach np. toaleta i wmów sobie, że jest brzydka, fałszywa i tylko udaje miłą poza tym musisz jej unikać w tej pracy, chyba że siedzicie w pokoju razem

Gość bo to odpowiedz mi proszę
dlaczego ja zakochałam się w facecie, którego nie chcę kochać!! jest prawie łysy a ma 27 lat, dlaczego zaprosił 21 dziewczyn na sylwestra i każda mu odmówiła, dlaczego k... nie wybieram tych co za mną latają i są w moim typie! Dlaczego kocham jego, jest biedniejszy i na rozum, 1000 razy gorszy od moich facetów co do mnie nawijają!!

Gość Nunnio
Nie mogę uciec, nie chce też być dla niej niemiły, bo i za co ? Nic mi złego nie robi. Lubie ją bardzo. Ale ona zasługuje na kogoś lepszego. Jak zdusić w sobie tę złudną nadzieje ?

bo to jest chcemia i przeznaczenie moja droga :) tak jest o niebo lepiej niż z facetem, którego podziwiają koleżanki a ty nic nie czujesz

Gość Ja się zakochałam
W gościu, który lubi laski dziesięć lat młodsze ode mnie, dziesięć centymetrów niższe ode mnie, dziesięć razy bardziej wysportowane ode mnie i w ogóle inne :O Nigdy nie byliśmy razem, nawet się nie zanosiło nigdy. I też nie umiem o nim zapomnieć. I miałam się do niego już nie odzywać, a wczoraj po pijaku jednak napisałam eska. I nie odpisał. Boshe, jaka ja jestem głupia. Specjalnie tak sobie układam życie, żeby mieć każdą chwilę zajętą, ale nic z tego, nawet jak robię coś co mnie zajmuje bardzo, do drugim torem myślę o nim.

Gość Nunnio
Ile lat ? Za dużo. 3-cia wiosna już idzie. Inicjatywy ? Dajcie spokój. To nie dla mnie. Nie zasługiwał bym naprawdę na nią.

Gość rechhotka
jezeli ci na niej zalezy to probuj, tak naprawde nic nie tracisz a mozesz naprawde wiele zyskac. Moze ona tez cos do ciebie czuje, tego nie wiesz. Co rozumiesz przez to ze ona zasluguje na kogos lepszego?

Gość Nunnio
Z resztą to są tylko chyba moje mrzonki jakieś. Nawet nie będę próbował dowiedzieć się co ona o tym sądzi.

Gość taka jedna co nie wie
a kim ona jest ze tak przy niej nie wierzysz w siebie? jest starsza od ciebie?