Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvftfty11

Mogę już zarezerwować sobie podróż poślubna na przyszły rok????????

Polecane posty

Gość gvftfty11

Pytam czy jest taka możliwość i np. przez to jakieś niższe ceny?????

Jeśli rezerwujecie wszystko sami to mogą być tańsze niektóre rzeczy. My niedawno skończyliśmy rezerwować hotele na podróż poślubną i udało nam się znaleźć dwie fajne promocje. Jeśli chcesz jechać z biura to jest coś takiego jak first minute i wtedy możesz mieć wycieczkę nawet do 30% taniej. :)

Gość gvftfty11
Dziękuje Ci zia o tym first minute nie wiedziałam.....będe musiała iśc do biura się zorientowac

Gość t554t5
a gdzie planujecie jechac??

Gość No to jest jeszcze jakby tu
powiedzieć bliżej nie określone....;)

Rok wcześniej to nawet biura ofert nie mają. Zorientuj się tylko ile mniej więcej potrzebujecie na wyjazd i góra 3-4 miechy wcześniej zarezerwujecie. Po cholere teraz...

Jasne. Bodajże tydzień temu Legowicz w Trójce zaprosił analityków tego rynku którzy stwierdzili, że w tym roku na wykupie wakacji najwięcej skorzystali ci, którzy wybrali opcję First Minute. Potwierdzam na własnym przykładzie. Wyjazd na jesień, który wykupiliśmy w styczniu, w normalnej sprzedaży kosztował o prawie 30% więcej, a teraz, w opcji Last Minute jest nadal droższy o ok. 15% - i to i tak jest małe wahanie, bo destynacja jest bardzo niszowa. W znanych kurortach różnice są jeszcze większe. Biura wypuszczają katalogi chyba najczęściej zimą, ale w internecie można zerknąć nawet wcześniej. Tylko trzeba pilnować aby w umowie była gwarancja niezmienności ceny bez żadnych haczyków. Od lat tak kupuję, bo nie dość, że dużo taniej, to mam się na co cieszyć na długo do przodu :P ja tak lubię. Przypominam tym, co się zagapili, że przyszły rok zaczyna się za niecałe 4 miesiące, a śluby nie ograniczają się miesięcy letnich :P

first minute zaczyna się już od października w zależności od organizatora. pytaj w biurze. opłaca się na prawdę.