Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatylkopytam

Co z tymi chłopakami?

Polecane posty

Gość jatylkopytam

Dzień dobry. Krótko i na temat: co się stało z kulturalnymi, inteligentnymi i porządnymi chłopakami w przedziale wiekowym 16-21? W moim otoczeniu praktycznie wyginęli, a jak są to zajęci albo niezainteresowani. Spotykam takich, którzy chwalą mi się, że jeżdżą po pijaku bez prawka, wytrzeszczają oczy jak wspominam, że jestem abstynentką, chcą lizać się na pierwszej randce, mówią: Staje mi jak Cię widzę, zwalę sobie myśląc o Tobie. Nie jestem typem sexbomby. Mam trądzik, lekką nadwagę, nie ubieram się wyzywająco, lecz skromnie. Zawsze zależało mi na nauce, miałam jakieś zainteresowania. Może jestem odrobinkę sztywna. Ale dlaczego podrywają mnie takie typy? Cały czas mnie to zastanawia... Ja już nawet nie patrzę na ich wygląd. Swoje wymagania ograniczyłam do minimum: byle niepalący, kulturalny i mądry. No niestety z tym jest tak ciężko... Czasem obawiam się, że nie znajdę takiego partnera. Kulturalny abstynencie o wszechstronnych zainteresowaniach, gdzieś Ty jest? Dokąd mogę pójść, by Cię spotkać?

Gość marlena z katowic
spoko w przedziale 26-30 tez ich niema. wygineli:) :(

Gość john cofee
e bo jeszcze o zadnego nie dostałyście po pysku i dlatego nie zakochałyście sie

Gość barabarabab
no na slasku ciezko o fajnego chlopaka

Gość kiepskaaa
a są bo ja znalazłam mojego misiaaa 26 lat ma jest spokojny,nie pije nie pali i tai kochany i przy tym nawet przystojny :)

Gość jatylkopytam
kipeskaaa, to podpowiedz chociaż gdzie mogę szukać ;) a tak w ogóle to gratki :)

"co się stało z kulturalnymi, inteligentnymi i porządnymi chłopakami w przedziale wiekowym 16-21" Mamusia im internet do nauki kupiła, gdzie odkryli redtube.com :classic_cool: 🖐️

Gość jatylkopytam
Prześmiewco, chyba masz rację :P Dobry tekst. Kiedyś mój kumpel stwierdził, że najlepsi chłopcy siedzą przy kompie...

Gość ja tutaj jestem ale nie lapie
sie do zadnego przedzialu bo mam 22 :classic_cool:

chociaż chłopaki czasu nie tracą. Czas to pieniądz. Teraz chłopaki patrzą żeby jak najwięcej zaliczyć panienek. Zostaje Ci dziewczyno szukać w przedziale 25-30lat

Gość jatylkopytam
Z takimi najlepiej mi się rozmawia, ale jednak za starzy :(

musisz wziąć pod uwagę że faceci później dojrzewają. Taki do 20 roku życia to dziecko.

w dziwnym towarzystwie może się obracasz ... jest ich multum tylko trzeba dobrze szukać :)

Gość jatylkopytam
Jednego poznałam na cmentarzu (prymityw), drugiego na spacerze z psem (erotoman jakiś), w necie kilku (tutaj to tak pół na pół, zdarzali się porządni, ale nudni i natrętni). Ze szkoły też paru znam.

Gość jatylkopytam
Czy ja wiem czy w dziwnym? Moje koleżanki to grzeczne dziewczyny, mój kumpel to bardzo oczytany gość. Tych chłopaków poznaję sama. No i natrafiam na takich :(

portale randkowe to nie polecam na poznawanie ludzi. Mam negatywne odczucia w związku z kobietami. Teraz ciężko kogoś normalnego poznać. Generalnie nie szukaj na siłę. Może będziesz miała szczęście i poznasz odpowiedniego faceta.

a tak swoją drogą to jaki ma być ten idealny facet ? np wygląd zewnętrzny wzrost itp

Gość jatylkopytam
Zaraz taką selekcję zrobię, że żaden się nie nada :P No fajnie gdyby miał z 1.80, uprawiał jakiś sport. Mam słabość do niebieskookich, ale to już taka pierdoła w sumie :D Aby się mył i był zadbany, ale nie maksymalnie wystylizowany. Czy to to tak wiele? :)

a te 1.80 to może być z odchyłką w górę? a sport to jaki? sportem może być też picie;) a sama jakiś sport uprawiasz/

Gość jatylkopytam
Z tym sportem to raczej nie mogę wymagać, bo ja sama to tak okazyjnie. Miał być ideał ;) A za nadwyżkę wzrostu się nie obrażę :)

a sama ile masz wzrostu? a jak facet może np palić czy pić / Chociaż teraz ciężko znaleść takiego co by nie pił.

Gość jatylkopytam
Mam 165 cm. Może pić okazyjnie, ale niech nawet nie próbuje mnie do tego przekonać. A palenia nie toleruję.

Gość jatylkopytam
17. Wcale mi nie spieszno, tylko zastanawiam się dlaczego lgną do mnie idioci.

Gość jak to dlaczego
swój przyciąga swego :classic_cool:

wiesz widzą 17 latkę to myślą że trafili na naiwną i łatwo da się zbajerować. Sporo też jest łatwych dziewczyn. Gdzie facet nie musi się starać.

Gość jatylkopytam
Pisałam przecież, że jestem abstynentką i jako tako się uczę :)

Gość jatylkopytam
Oj, ja nie z takich co polecą na pierwszego lepszego. Mnie tych chłopaków jest po prostu żal.