Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brumi brumi

zachowania 'ala nerwicowe a wlasnu slub

Polecane posty

Gość brumi brumi

witam mam taki problem.... w sytuacji gdy jestem wystawiona na widok publiuczny , gdy czuje ze wszyscy sie na mnie patrzą zaczynam sie strasznie denerwowac tj rece mi sie trzesą , slowa mi sie trzesie . jak przezyc wlasną przysiege ?? boje sie ogromnie ze bedzie wstyd bo nie umiem tego opanowac. to jest bardzo widoczne. jak pomoc sobie ??

Gość fdj'lsjl
Poćwicz wcześniej przysięgę, może poczujesz się pewniej, kiedy będziesz wiedziała, że znasz ją na pamięć. Po drugie, ważne jest nastawienie, wyobraź sobie, że potrafisz to zrobić, wmawiaj sobie, że jesteś spokojna i wcale się nie stresujesz. musisz uwierzyć w siebie

Gość nscjbchwscbjvcg
nie pomagaj badz soba. to ze sie denerwujesz to normalka. słodko to wyglada potem na prawde. ja sie zasmarkalam i plakalam na przysiedze i to jest na plycie a maz mowi ze to piekne bylo

Gość evittaa
Nie zawsze wygląda to słodko. Ostatnio kiedy byłam na weselu panu młodemu tak zaschło w gardle że z ledwością wykrztuszał kolejne słowa. No i pech chciał że zaciął się przy słowie "wierność", co oczywiście stało się motywem przewodnim żartów.

Ja też się denerwowałam, ale pomyślałam tak- przysięga trwa minutę- dam radę i był ok :) zresztą jak popatrzyłam na męża on na mnie to śmiać nam się zachciało :) a poza tym to byliśmy już po cywilnym. Zresztą jesteśmy raczej takimi osobami że nie zwracamy uwagi czy komuś sie podobamy czy też nie. Pamiętaj to jest WASZE święto - dla WAS a nie dla ludzi. Nie przejmuj się tłumem gości- w końcu zaprosiliście chyba życzliwe Wam osoby?