Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roland 28

CZY WYPADA WRĘCZYĆ KOBIECIE ...

Polecane posty

Gość Roland 28

Alkohol jako prezent? Poznalem bardzo fajną dziewczyne i chcę jej wyslac prezent skladający się z szampana http://www.dolinawin.pl/index.php?products=product&prod_id=998 i perfum Coco Chanel Mademoisselle Co do perfum to jestem przekonany że kobiety je lubią, ale zastanawiam się co do szampana. Co prawda to jest eksluzywny dom perignon ale ile by nie kosztowal niechcialbym żeby pomyslala sobie coś dwuznacznego. Czy taki prezent to dobry pomysl czy kupic cos innego do tych perfum ??

Gość Kokardka mała
Jakby mi jakis facet przysłal szampana za prawie 2 tysiace zlotych to tym sie zesrała ze strachu że to albo gangster albo psychopata. Czlowieku 2 tysiące zlotych na flaszke? Juz te perfumy to lekkie przegięcie bo sklepowe kosztują prawie 500zl ale z tym szampanem to przegiąłeś

Oczywiście, że wypada. Kokardka mała - wyobraź sobie, że niektórzy "operują" innymi kwotami niż 8 zł za szampana

Gość Kokardka mała
jestem ciekawa jakis zawód wykonuje nasz książe skoro stać go na flaszki za 2 tysiące zlotych..

A co do perfum - ja np. nie lubię tego zapachu. Ale polecam Feerie od van Cleef & Arples - piekne i wszystkie moje koleżanki chca się nimi psikać ;-)

Gość Roland 28
Kokardko, jestem lekarzem, kiedy Ty i twoje koleżanki szalałyście w nocnych klubach za pieniążki rodziców, ja siwiałem spiąc 2 godziny na dobe żeby skonczyć 6 letnie studnia i potem robić kolejne 5 lat specjalizacji. Nie trzebab być bandytą żeby kupić komuś szampana...Boże co za ludzie

Autorze, zawistnikami się nie przejmuj - to takie typowo polskie... A co do perfum: przemyśl moją propozycję :-)

Gość Roland 28
Dziękuję, przemyśle na pewno, nie znam sie na damskich perfumach i szczerze mowiac wybralem tamte z najbardziej prymitywnego względu, bo byly najdroższe. Chce po prostu dobrze wypaść.

Gość Panna z mokrą głowąą
Moj mąż po 6 latach małżenstwa kupił mi wino za 50zł na urodziny a tutaj koleżka chce kupić obcej panience szampana za 2 klocki...Czemu ja nie mam takich problemów...masakra :(

Gość pomasuj mily
Uwazam, ze takie prezenty sa przesada. Kobieta jest rownie majetna ? Jezeli tak - spoko, wszystko ladnie sie skomponuje (szampan, perfumy), ale jezeli Twoja wybranka nie jest taka ksiezniczka to moze poczuc sie niezrecznie...

Gość black devil girl
roland ile masz lat?

najdrozsze*-chcesz popelnic najwiekszy blad:)nie obnos sie az tak ze swoim bogactwem*,no chyba ze Pani ,ktora ma dostac te prezenty lubi metki*;)

Gość cała :) :)

Gość Roland 28
Panna z Mokrą Głowąą..przykro mi że cierpisz z tego powodu ale weź pod uwagę że są mężczyźni ktorzy nie pamiętają nawet o urodzinach swoich kobiet. Gdybym nie mial pieniędzy też pewnie kupiłbym wino za 50zł i liczył że zrobie przyjemność osobie którą kocham faktem że pamiętałem. Koszt prezentu myślę że nie gra roli, liczy się pamięć, a jeśli jest szansa kupienia czegoś droższego? Dlaczego nie? Zyjemy tylko raz nikt wiecej nie da nam drugiej szansy więc czy 2 zera po przecinku maja jakiekolwiek znaczenie?

Kurcze, nie wiem, czy te moje są dostępne tak normalnie w perfumeriach... Ale można je kupić np. tu: http://www.shopmania.pl/shoppingonline-perfumykupowac-van-cleef-arpels-feerie-100mlp-2498044.html A co do szampana - to najlepszy przyjaciel kobiety (zaraz po brylantach), jedyny alkohol który ją upiększa :-) Więc myślę, że to dobry pomysł

Gość Roland 28
Black devil, liczba przy moim nicku to mój wiek. Nie obnoszę się z bogactwem bo go nie mam. Zarabiam skromnie wedlug mnie jak na lekarza, ten szampan to polowa mojej pensji więc przez miesiac będe musial jeść u mamy jeśli odliczyc opłaty ale jak pisalem powyżej, jeśli mogę komus sprawić przyjemosc to czemu nie.

Gość black devil girl
a jeszcze zapytam jaką specjalizacje robiles?

Gość Lilluś Evangeline*
nie mogłeś wybrać piękniejszego zapachu, chociaż piękny zapach to również chanel chance tendre :) co do szampana to może lepiej zaproś ją na kolację i wypijcie go razem ;)

Gość Roland 28
Black devil jestem w trakcie, robie z chirurgii. zacząlem w 2007 roku, skoncze w 2012 jak Bóg da. Sugar kane dziękuje bardzo za pomoc

Podtrzymuję swoje zdanie: Chanel to wcale nie najwyższa półka :-O Wg mnie ich zapachy nadają się dla średniowymagających kobiet

A to ja też zamawiam taki zestaw, chociaż zamiast Mademoiselle wolę klasyczną piątkę, a zamiast Dom Perignon wolę Wdówkę. Przynajmniej z tego co widzę w tym sklepie, nic smaczniejszego nie mają... Pewnie, że wypada :D Jeśli znasz jej gust.

Gość black devil girl
no wlasnie dlaczego nie zaprosisz jej na kolację zebyscie tego szampana wypili razem? A co do perfum mnie osobiscie się coco nie podoba.