Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem,że

wiem,że źle zrobiłam,ale...

Polecane posty

U mnie się zaczęło od dupy strony za przeproszeniem, a 2 miesiące temu strzelił nam roczek i jest super facet, a ja super dziewczyna:D A wtedy to oboje chcieliśmy po prostu chwili przyjemności i żadne z nas nawet by nie przypuszczało że tak to się skończy ;) W każdym razie koleżanko, nie dołuj się jesteśmy ludźmi , a każdy człowiek popełnia błędy, grunt to się na nich uczyć :) Teraz tylko, jeśli w jakiś sposób zależy ci na tej znajomości to nie zrób tego drugi raz, tylko pokaż chłopakowi że porządna z Ciebie dziewczyna;) Głowa do góry:*

Gość wiem,że
dzieki dziewczyny to co piszecie naprawde duzo dla mnie znaczy:) podnosicie mnie na duchu bo dzisiaj caly dzien bylam kompletnie zdołowana..wszyscy pytali mnie co mi jest a ja niewiedzialam co odpowiedziec..

Gość olaoalaoaloaloala
tak ukrzyzujcie ją od razu. A on święty i się szanuje? Średniowiecze mamy? Może to było lekkomyślne ale bez przesady skoro jest dorosła? Dla mnie szmata to osoba która krzywdzi innych, która np zdradza chłopaka a nie taka którą poniosło pod wpływem alkoholu....Dziewczyno stało się jak bylo przyjemnie wspomminaj miło i tyle! Tymi kwokami sie nie przejmuj

Gość wiem,że
tez dzis myslalam o tym dlaczego zawsze potępiane są dziewczyny za takie zachowania a nie faceci..przeciez z jego strony to tez dobrze nie wygląda, nie tylko z mojej..rownie dobrze ja moglabym sobie pomyslec ze on jest typem babiarza i robi tak z kazdą

Gość wiem,że
aha i pisac będe jak to wszystko będzie się toczyć dalej :)

Gość olaoalaoaloaloala
Ludzie mają różne podejscie do seksu, jedni mogą to robić tylko z ukochanym, inni nie tylko ale jak zauważyłam ta druga opcja na sucho uchodzi tylko mężczyznom... i co najlepsze najbardziej najeżdzają kobiety :) to po co wam to równouprawnienie jak z niego nie korzystacie? Seks to nic złego przecież!

Gość noooooooooooooojjj
zgadzam sie w 100% z olaoalaoaloaloala! a ty droga autorko nie doluj sie co ma byc to bedzie, czasu nie cofniesz. i nie narzucaj sie jak bedzie chcial to napisze doCiebie:))

fakt faktem, są tacy "przygodni" faceci też.. są aż żałośni :O.. mam nadzieję, że mimo sytuacji jaka zaistniała to ten okaże się tym cudownym :):) i nie myśl o tym że się najebałaś i do łba Ci strzeliło, tylko pomyśl że mogłaś trafić gorzej i całe miasto by huczało o tym co się stało :O.. to by było chyba najgorsze.

Gość wiem,że
ja na drugi dzien mialam takiego kaca moralnego..i szczerze nawet nie mialam nadzieji ze jeszcze w ogole do mnie napisze..

No widzisz tak to jest utarte niestety w społeczeństwie że za takie postępki, to kobieta będzie gnębiona, a facetowi nikt złego słowa nie powie. Ale nie ma się co przejmować takimi ludźmi;) Ja też mam wiele na sumieniu, ale nie żałuję, bo przynajmniej wiem jak to jest zrobić źle,jak się człowiek z tym czuje (o ile ma jakieś poczucie własnej wartości i szacunek do siebie) i wiem że drugi raz nie tak zrobię . Nikogo nie skrzywdziłaś i nie masz się czym przejmować, uśmiechnij się teraz pięknie i pomyśl że zdobyłaś przynajmniej jakieś doświadczenie. A każde, nawet te mało przyjemne, czegoś nas uczy;)

Gość wiem,że
nie chcialabym tylko zeby kiedys np wytykal mnie palcami do swoich kolegow 'o to ta dupodajka'..bo moze nawert tak myslec:( ale mysle ze takim chamem sie nie okaze..

A jeszcze coś dodam, fakt jest faktem że alkohol robi swoje, niektórzy mówią "nie tłumacz się alkoholem" , ale taka prawda niestety, że milion osób zrobiło po pijaku coś o czym na trzeźwo by nie pomyślało. Sama też po pijaku święta nie byłam:>

Gość wiem,że
ja mam swiadomosc ze po alkoholu robie sie latwiejsza i zazwyczaj duzo nie pije ale wtedy pilam bo kolezanka miala wieczor panienski wiec pilo sie nie zwazając na nic..

No to już zależy od niego, czy chłopak jest w porządku czy nie. Miejmy nadzieję że nie będzie chamem. A jak będzie to zawsze możesz się odgryźć mówiąc "o to ten chujodajek" :D Z humorem podejdź do sprawy będzie Ci lżej;)

Gość wiem,że
haha chujodajek :D az się uśmiechnęlam jak to przeczytalam :D

nie zamartwiaj sie już tym tyle, bo Ci pierwsze siwki wyjdą ;) co ma być to będzie, a jak juz będzie to trzeba się z tym zmierzyć ! 🌻

Gość L.H.O.O.Q
ciekawa jestem, czy jakikolwiek facet po takiej szalonej nocce pomyślał sobie "boże, dałem dupy, ale ze mnie dziwkarz..." sądze, że 99% myśli sobie "niezły ze mnie maczo, wyrwałem dupe"... a szkoda, bo i jedno i drugie popełniło bład (bo nie sadze, zeby przygodny seks to coś, czym mozna sie chwalić)... no ale co do tematu, ja po Tobie jezdzić nie bede, co nie oznacza ze popieram takie zachowanie. ja nigdy w zyciu nie uprawialabym seksu z pierwszym lepszym, no ale niektorzy błedy popelniaja, a do tego niektorzy (tak jak Ty) się na nich uczą. ale masz szczęscie bo się facet odezwał, wiec mozemy przypuszczac, ze zalezy mu na jakims blizszym poznaniu Cie. z drugiej strony bądz ostrozna i nie ufaj mu za bardzo, bo druga opcja moze byc taka, że probuje Cie zwyczajnie dalej wykorzystać. powodzenia.

Gość wiem,że
ja narazie mykam:)jak cos to jeszcze napisze dzis albo napewno jutro:) dzieki za slowa pocieszenia kobietki. milego wieczorku :)

Gość ce n'est pas vrai
Też miałam podobną sytuację, tylko ja tego kolesia troszkę znałam przez wspólnych znajomych. I tak samo alkohol zrobił swoje, najpierw się zapierałam, że nie ale wyszło jak wyszło i ja mu mówiłam, że to już będzie koniec jeśli do czegoś dojdzie bo jednak za słabo się znaliśmy. On mówił, że nie mam racji i że jestem tą jedną jedyną, po tygodniu przestał się odzywać i tak zakończyła się nasza znajomość. Potraktuj ten incydent jako nauczkę na przyszłość.

Gość L.H.O.O.Q
wzjamenie, miłego wieczoru. ;)

Gość wiem,że
ce n'est pas vrai coś czuje ze w mojej sytuacji będzie tak samo..

Gość ce n'est pas vrai
i nie miej wyrzutów sumienia, teraz są inne czasy. Faceci ich nie mają więc i my nie miejmy. Lepiej jest mieć faceta i tylko z nim sypiać ale że czasem tak wychodzi to trudno, to tak żeby nie zardzewieć. hehe!

Gość wiem,że
chcialabm tak teraz myslec ale niepotrafie..

Gość wez sie tak nie doluj
rozumiem ze czujesz sie podle, ale ile powaznych zwiazkow, malzenstw czy nawet malzenstw naszych rodzicow zaczelo sie od przygodnego seksu? A moze to jest wstep dp czegos powazniejszego? Na pewno mu sie z niczego nie tlumacz. Jesli mial sobie pomyslec to juz to zrobil i twoje tlumaczenia juz nic tu nie zmienia. A nawet jesli nic z tego nie bedzie, to co z tego. Dobrze ci bylo? Jesli tak, to o co chodzi. Zrobilas to na co mialas wtedy akurat ochote, i tak samo jak on o tobie, tak samo ty o nim mozesz myslec ze to taki pierwszy lepszy. Masz teraz wyzruty, masz wiec doswiadczenie na przyszlosc ze do przygodnego seksu sie nie nadajesz. Wez to jak lekcje zycia i zyj z ta nauczka. Niejednemu, nawet najporzadniejszemu sie zdarzylo.

Gość samotnakarolina7845
dziewcyzno nie doluj sie tak. napewno sie w nim nie zakochalas bo to za szybko..pewnie zauroczenie. zobaczysz ze jakk nic z tego nie bedzie tokiedys bedziesz pewnie milo wspominac ten seks,czasem bd ci smutno ze nic z tego nie wyszlo..to co sie stalo to sie nie odstanie. pisz czy sie odezwal

Gość wiem,że
no i sie nie odezwal..tak myslalam :(

Gość wiem,że
no nic,.ide sie wyplakac w poduszke..dobranoc:(