Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z innego punktu widzenia

W piątek uderzył mnie kolega z klasy!!!!!

Polecane posty

I nie wiem co myśleć. Mam jedną zasade nigdy nie uderze kobiety, dziecka czy chłopaka który jest słabszy ode mnie i nigdy nikogo nie uderze pierwsze. Troche mu dokuczaliśmy a on wziął tornister i uderzył mnie w głowe, więc zabrałem mu torbe i rzuciłem o ziemie, potem on chciał się bić ale zatrzymałem mu ręce i trzymałem 5 minut. Teraz nie wiem kto tutaj zachował się bardziej jak facet? ja czy on?

"Teraz nie wiem kto tutaj zachował się bardziej jak facet? ja czy on?" Oczywiscie ze on... ty zachowales sie jak dupek.

Gość miauuuuuuuuuuuuuuuu
Do której klasy chodzisz??

Gość warmpinacolada
Jak się jutro spotkacie - zabierz mu kredki

Tylko że my nie jesteśmy w podstawówce a w liceum w 3 klasie ale ten chłopak czasem zachowuje się jak 12letni chłopiec, no i tak go potraktowałem.

Gość gdzie jest kszysz?
nie zapomnij się z tego uczynku wyspowiadać ;p

Gość gdzie jest kszysz?
uważaj, bo następnym razem może cię uderzyć tornistrem w głowę :P

Gość powiem tak i siak
Bardzo rozsądnie się zachowałeś, kiedy chciał Ci wlać, ale głupio, że mu wcześniej dokuczałeś. Po co?

Ale to nie jest takie dokuczanie na poważne, robimy sobie po prostu z niego żarty. A on wziął plecak i uderzył mnie właśnie głowe i to bardzo mocno, ja wziąłem mu ten tornister i rzuciłem o ziemie bo musiałem się na czymś wyładowac. Z resztą on od czasu do czasu też uderzył ręką ale bije słabiej niż nie jedna dziewczyna:D więc sobie darowałem bijatyke z nim.

Gość choco loko
po co mu dokuczałeś? on tak zareagował z bezsilności, zwłaszcza, jeśli mu się zdarza często być wysmiewanym. Z tym dokuczaniem to na pewno zachwywaliście się jak dzieciaki w podstawówce :0

A ja sadze ze skoro cos zaczales to powinnes to skonczyc..... i skoro chcial sie bic to nie trzeba bylo zachowywac sie jak jakis tchorz:D..... tylko stanac do walki:classic_cool:

Ale on sam zachowuje się jak dziecko, koleżanka w klasie go kiedyś wyśmiewała to wziął i ją opluł, właśnie oto chodzi że on zachowuje się jak takie dziecko. Ktoś mu dokucza a on już się drze, gdy dokuczam mu ja albo któryś z chłopaków to czas uderzy ręką ale i tak to nic nie boli więc się tylko śmiejemy z niego że bije jak dziewczyna.

A teraz powinieneś przeprosić kolege.. Nie wiem czy wiesz, ale np. ja pamiętam, że w podstawówce wyśmiewali się z takiego jednego chłopaka, chodziły różne plotki na jego temat i jego rodziny, robili mu żarty, zabierali teczke, wyrzucali jego ubrania na wf i takie tam. Dzisiaj jest super facet, przystojny, z poczuciem humoru, miły, sympatyczny, chodzi na siłownie.. no i niestety, ale koledzy z podstawówki doznali ostre ''lańsko'' za dziecinstwo :P teraz sie kazdy do niego przyznaje, mili, a przedtem co ? :o

Gość powiem tak i siak
Wcale nie zachowałeś się jak tchórz, tylko bardzo dojrzale. Właśnie większość chłopaków typu bulbas skoczyła by do niego z pięściami i uważała się za wielkiego mena później, że takiemu dołożyła. A ten chłopak jak taki dziecinny z problemami emocjonalnymi, to weźcie go zostawcie w spokoju. Co to za satysfakcja żartować z takiej osoby?

Gość jaki znaczek mam wrzucić
Opluł ją :O ? I co ona zrobiła ? Mam nadzieję , że go za to nieźle zbesztaliście , bo ja bym go zajebała :O

Gość choco loko
no właśnie... ale to z wiekiem przychodzi, zamiast wyśmiewania są jest poczucie zakłopotania, gdy widzi się osoby z problemami emocjonalnymi. i wyrzuty sumienia za przeszłość, bo zaczynamy rozumieć jak mogła się czuć taka osoba. Nie jak to wyrażała, ale jak się czuła i nie potrafiła odpowiednio tego wyrazić, co jeszcze bardziej pogłębia poczucie krzywdy

Najlepsza rada : zostawcie go w spokoju, niech sobie zyje wlasnym swiatem, bo takie zabawy na jego emocjach moga sie skonczyc tym, ze chłopak zostanie jakims psycholem i tak jak ostatnio czytalam dziewczyna zadzgala w szkole kolezanke

No jak ja opluł to po prostu my się z tego śmialiśmy, ona mu dogryzała, wyzywała a on ją opluł śliną, z resztą on nie tylko ją opluł ja też nie raz zostałem przez niego opluty ale nigdy go nie uderzyłem bo nie chciałem go bic z pewnych względów.

Gość nauczanie domowe rządzi
ale Wy dalej będziecie powtarzać, że w szkole dzieci uczą się zachowań społecznych.

Gość jaki znaczek mam wrzucić
Przecież to okropne opluć kogoś :O Zazdroszczę Ci nerwów , bo ja bym nie wytrzymała :D Dobrze zrobiłeś , że go nie pobiłeś , widać masz zasady i się nich trzymasz , a to dobrze o Tobie świadczy :)

Gość ja się temu chłopcu nie dziwie
że pluje czy was bije przedmiotami. Może i to okropne kogoś opluć ale jakim prawem wy go tak zaczepiacie. Napewno jest mu przykro z tego powodu:( A Ty damulko co taka oburzona jesteś że on kogoś opluł? ja pewnie zrobiłabym tak samo.

Gość pstro
a na co zasługuje dziewczynka która kogoś wyzywa? jakaś spalona na solarium szmaciara z targowiska tylko staje mi przed oczyma. po za opluciem, mógłby jej jeszcze przyłożyć, jak taki kozak i smieje sie z innych.

z innego punktu widzenia- powiem ci tak, tylko cioty się tak zachowują, kilka błędów, które popełniasz.. pozwolisz, ze wymienie : -wyśmiewacie się z niego - robicie sobie z niego żarty -uważacie go za kogos gorszego od siebie -''dokuczalismy mu'' sam widzisz problem.. widzisz i nie grzmisz, chamstwo, aroganctwo, idiotyzm -odpychacie go od siebie, a moze on tak na prawde jest inny tylko wy go chcecie osmieszyc i pokaz jego bezsilnosc, bo co jest nizszy, gorszy w czyms ? uposledzony? bo nie rozumiem. -''zachowuje sie jak 12 letni chłopiec'' co o tym swiadczy no co ? Bo opluł dziewczyne, ja mysle, ze wina lezy po stronie tej dziewczyny, bo cos mu zrobila zasmiala sie z niego, powiedziala cos na jego temat - napewno ! -myśle, ze jak dorosniesz to zrozumiesz co napisałam. Nie oceniaj po okładce, a ty jesteś ĆWIOKIEM ! Debilem itp, idp. Fajnie, miło nie ? Twoje klimaty :classic_cool:

No dobrze to jutro gdy pójde do szkoły to porozmawiam z tym chłopakiem i przeprosze za swoje zachowanie wobec niego, i wytłumacze mu że ja to robie dla żartów i żeby nie traktował tego poważnie.