Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z innego punktu widzenia

W piątek uderzył mnie kolega z klasy!!!!!

Polecane posty

Gość KAśka tryska cytryna
Boże:Ogdzie ci mężczyźni.. nie wierze,ze chodzisz do 3kl LO :O sama jestem w 3kl i az takich miernot u mnie nie ma .. czy naprawde to jest az tak duży problem,ze musisz go uwieczniac na kafeterii? trzeba bylo go zostawic w spokoju i nie zaczynać .. boruciarzem jestes czy jaka cholera? .. same gnojki w tych szkołach :(

Gość pstro
"myśle, ze jak dorosniesz to zrozumiesz co napisałam" tacy ludzie nigdy nie rozumieją, że kogoś krzywdzą przecież dla niego takie wyśmiewanie, dokuczanie, to takie normalne. dla żartów tylko :)

Gość choco loko
wszystkie dzieci takie są a potem wyrastają.

No już napisałem zachowuje się bardzo dziecinnie i fajnie się z niego robi żarty. W tym roku zdajemy mature a on cały czas nas unika jak by się bał. Nie raz mu tłumaczyłem że to tylko dla żartów to on zazwyczaj mnie uderzył ręką że jedyne co mi pozostało to tylko śmianie się z tego.

Gość a tamten chłopak to uważam
że zachowuje się mimo wszystko jak cham, mógł się z tobą kłocic a nie leciec z łapami, a to że opluł dziewczyne jest już dla mnie wystarczająco oburzające.

Ale daj mu spokój po jaką cholere go zaczepiasz ?! A teraz wbij sobie do swojej łepetyny kolejną zasadę, że dasz mu spokój i przeprosisz go za to bez zadnego, ale. Szkoda mi go :(

Gość choco loko
"jakaś spalona na solarium szmaciara z targowiska tylko staje mi przed oczyma." - dobre dobr :D ale ja nie mówiłam że ten chłopiec się zachowuje dziecinnie, ja mówiłam o Tobie, autorze :o No uogólniłam z wszystkimi dziecmi. Ale w każdej klasie znajdzie się jedno dziecko z którego połowa klasy będzie się śmiała bez powodu... albo z jakiegoś wyimaginowanego powodu... zazwyczaj dlatego, że dziecko nie umie się obronić i widać, że się boi :o dzieci to mali sadyści, a później często z tego normalnie wyrastają ale żeby w liceum takie coś? Autorze, temu chłopakowi najwyraźniej nie przypadają do gustu wasze żarty, więc dajcie mu spokój. Oczywiście że was unika, że się obawia nowych ataków. Naprawde cie to dziwi? co to znaczy że robisz to tylko dla żartów? przecież chodzi wam o to, żeby go upokorzyć, ośmieszyć, zrobić z niego głupca. Jak, do świętej Anielki, może on to tolerować, jak możesz wymagać od niego, żeby zaakceptował takie traktowanie?

Dobrze przeprosze go i porozmawiam z nim naspokojnie bez śmiechów i złośliwych tekstów.

Gość tylko wy nie widzicie co tamte
n chlopiec zrobil? oplul dziewczyne, zajebalabym go za cos takiego.

Gość tylko wy nie widzicie co tamte
ale nie miał prawa jej opluc. Zachował się jak damski bokser.

Gość pstro
tylko wy nie widzicie co tamte n chlopiec zrobil? oplul dziewczyne, zaj**alabym go za cos takiego. co to za dziewczyna? cały czas się pytam? dziewczyny w temacie, wyobrażacie sobie zaczepić jakiegoś chłopaka? jak wyobrażacie sobie dokuczanie komukolwiek. co to za teoria, bo dziewczyny nie można, jak jest głupia to się prosi i dostaje to na co zasługuje.

Gość pstro
mogą kobiety głosować? mogą mogą pracować? moga protestuja jak "facet zalicza, a kobieta się szmaci" cały czas krzyczą równouprawnienie. klną gorzej jak szewc, piją, palą. ale opluć nie wolno, bo to niewinna, grzeczna, śliczna istotka.

Gość ale on tej dziewczyny nie uder
zył tylko ją opluł.

Gość choco loko
jak jest głupia to się prosi i dostaje to na co zasługuje. no właśnie. Nie zachowała się jak dama tylko jak szmaciara więc tak została potraktowana!

Gość choco loko
pstro po co zaraz na wszytskie kobiety :o

Gość ddddddeee
jak mozna w ankiecie sugerować odpowiedz :/ To ze kogos stres dotyczy nie znaczy ze przenosi go do zycia prywatnkego . dlatego nie wypelniam ankiety Robi sie inaczej przjedz do pytania np 4

Gość ddddddeee
Jesli kogos stres w pracy nie dotyczy przechodzi sie do ktoregos z rzedu pytania. Ankieta jest dla mnie tendencyja wogole

Gość ddddddeee
metryczka powinna byc jak najbardziej obowiazkowa :/ Jak chcesz przedstawic czlowieku statystykę. Nie robiąć nawet podzialu np kto jest bardziej podatny na stres mezczyzni czy kobiety . Takie ja mam uwagi. Pozdrawiam

Gość pstro
nie na wszystkie, to uogólnienie dotyczy tych "kobiet" które min. zamiast potępić* kolegów za znalezienie sobie kozła ofiarnego, jeszcze im wtóruje :) potępić - powiedz co się myśli o takim, obrazić się, nie odzywać się, zero odpisywania, pomagania

Te falszywe przeprosiny wsadz se gdzies. Wcale sie nie dziwie ze tak reaguje i trzyma sie od was z dala bo kto by sie zadawal z takim obludnym dnem jak wy? A tamtej lasce dobrze zrobil.Czasami dziewczyny gorzej sie zachowuja od facetow. Ze mna do liceum chodzily 2 dziewczyny "wyrzutki"... Mimo ze stawialam sie za nimi w obronie (ja nie bylam owca) to one i tak wysiadly psychicznie.Jedna wpadla w alkocholowy wir i wolala siedziec na melinach niz przyjsc do szkoly,druga chowala sie w ubikacji na przerwach zeby nie slyszec obelg...az w koncu tez przestala chodzic. Powody zaczepek? Bieda,brak fajnych ciuchow,zaniedbanie... Potrafili wrzucic im do plecaka mydlo,albo wystawiali plecaki za okno bo niby smierdzialo.Jak weszly do klasy glupkowaty smiech i przykre pytania w stylu "jak tam twoj ojciec menel?"...glosne komentarze "co tu tak wali" itp. I pomyslec ze tacy dorosli,a zgnoili czlowieka jak tylko mogli.Dla nich blache zarciki,zeby bylo sie z czego posmiac,zeby miec powaznie wsrod innych "jak to fajnie dosrali wyrzutkowi".A co z wyrzutkiem? Nie macie pojecia jak bardzo ich to boli.Ehh,wspolczuje temu chlopakowi tak kretynskiej klasy.Kiedys role sie odwroca

Gość na miejscu tamtego chłopaka
zasadziłabym ci z całej siły kopa w jaja.

Gość dajcie temu chłopakowi spokój
co on wam zrobił że wy go tak traktujecie? bardzo dobrze że bije was plecakami i was pluje.

Dzisiaj przeprosiłem tego kolege ale i tak mnie unikał. Właśnie teraz powinno wam to dać do myślenia dlaczego tak bardzo w klasie się z niego śmiejemy.