Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fines

Zdrada

Polecane posty

witajcie mam taki proplem.. moja siostra ma dwojke malych dzieci i meza, w grudniu dowiedziala sie ze maz ma druga, wypisywal do niej smsy-blagal o przebaczenie mowil ze sie nie powtorzy itp. wybaczyla bo rodzice o to prosili ze dzieci itp, ostatnio powtorzyla sie histora minelo kilka miesiecy i znow go zlapala dalej z ta kobieta pisal tym razem mial inny tel i nowa karte- wyrzocila go z domu, mial ostatnia szanse, powiedzial ze definitywnie konczy wybryki, minelo 2miesiace i sama go zlapalam na tym jak mial inny tel i pisal smsa! wiec zaczelam z nim rozmawiac mowil ze konczy z tym ze niechcial itd Nie wiem co ma robic jestem w takim dolku ryczec mi sie chce, rozmawialam z tesciowa mojej siostry oczywiscie ma go za idiote powiedziala ze wezmie go za fraki i z nim porozmawia tylko co to da skoro juz dwa razy juz to bylo klekal przyzekal plakal i co ja mam zrobic???;(;(;(

Gość uświadomoś
siostrę, że taki typ już się nigdy nie zmieni!!!!

Gość gdzie jest kszysz?
a ja się pytam, gdzie wtedy byli rodzice??? :P

Żal mi siostry i tych dzieci one są tak kochane.wiem że jak powiem siostrze to będzie chciała rozwodu,bo kiedy się dowiedziała za pierwszym potem drugim razem to powtarzała moi rodzice oczywiście byli przeciwko tłumaczyli że tak nie wolno wybacz mu itd, teście to samo, chociaż przy drugiej akcji jak go wyrzuciła z matka go nie przyjęła do domu, starał sie błagał o przebaczenie i minęło 2 miesiace i wciąz ją okłamuje Mi się tłumaczył że napisał z ciekawości co u niej słychać. obiecał mi że tego nie zrobi już ale mu nie wierze skoro ale obiecywał swojej żonie i to dwa razy. uważam że żona jest najważniejsza i to jej obiecywał a dalej popełnił ten sam błąd a nie dla mnie takie obiecanki. z jednej strony nie chce żeby z nim była, z drugiej strony nie chce żeby dzieci przeżywały bo one są małe i nie zrozumieją co się dzieje a nie chce by się odbiło w jakiś sposób

Gość czesc fines
Byłam w podobnej sytuacji.... Moją historię znajdziesz na www.forumdlainteligentnych.pun.pl Nie chcę pisać tutaj bo zaraz się zlecą i będą mnie obrażac, jeżeli chcesz porozmawiać to zapraszam tam ... Jeżeli jednak nie wejdziesz a po wyjaśnieniu sprawy siostra będzie znać prawdę i będzie potrzebowała pomocy to daj jej ten link,.Wiem jak się czuje.