Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdfsfsdasasa

buty 2

Polecane posty

zabawne są kobiety które kupują na zimę buty na takich obcasach a jak spadnie śnieg i przyciśnie mróz to mają problem z chodzeniem:) a no i wg mnie te buty sa paskudne tak po prostu

Gość electropop
akurat obcas na zimę jest dobrym rozwiązaniem, bo wbija się w śnieg czy lód. częściej ślizgam się na płaskiej podeszwie niż na wysokim obcasie i nie widzę w tym nic zabawnego 🖐️ a but kompletnie nie w moim stylu.

Gość dsdfsfsdasasa
wazne jest by chodzic na obcasie. dla mnie smieszne jest jak panienki chodza w cienkich butach po sniegu z cienka podeszwa i im noga marznie. te sa ocieplane. wydaje mi sie ze do spodni beda fajne. nie kazdy lubi chodzic w bytach na plaskim obcasie. ja wole wysoki.

Gość mariooolaa
taa wbijacie się w lód :O Śmieszne jesteście...

Gość dsdfsfsdasasa
ja wole chodzic w obcasach. przy bardzo srogich zimach zdejmuje je i zakladam buty trekingowe. kazda kobieta wie ze na obcasie sie lepiej wyglada niezaleznie czy to zima czy wiosna. ja lubie obcasy. a oobiscie uwazam ze buty sa najwazniejsze w calym ubiorze. dobre buty potrafia "podniesc" stroj a kiepskie buty zepsuja nie wiem jak super sukienke.