Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdfsfsdasasa

wysokie obcasy - jakie macie najwyzsze buty w szafie?

Polecane posty

Gość dsdfsfsdasasa

ja mam 11 cm najwyzsze. powiem wam ze wbrew pozorom niektore 11 cm sa wygodniejsze i bardziej stabilne niz te z 5 cm. bo przede wszytskim musza byc stabilne. oczywscie jak kto lubi kazde buty moga byc ladne, nawet te na plaskim.:)

Gość dsdfsfsdasasa
okropne

Gość znowu ty
ee tam :classic_cool:

11 i 7 cm. Te 7 są bardzo wygodne, te 11 takie sobie, bo to sandałki i stopy puchną.

Gość dsdfsfsdasasa
kazdy ma swoj gust. naprwde ci sie podobaja? a ile maja cm?:D

Gość czesc babole
12cm, wychodze w nich tylko na szczególne okazje nogi strasznie bolą po nich :O

12,5 cm. Klasyczne, czarne. Kocham je. kilka par 11 i 12 cm, kilka 8 cm, kilka 6 i płaskie. Wszystkie wygodne, innych nie kupuję. A jak kupię i nie daję rady, to sprzedaję na allegro :classic_cool:

Gość giergi
też coś ok. 11-12 cm, naprawdę wygodniejsze niż wiele niższych, ale że jestem w nich wielka, więc rzadko chodzę, wolę max 7cm niby wysokie ładne, ale nie dla mnie

Gość dsdfsfsdasasa
13 cm. wow. ale mają platforme czy az taki wielki kąt wygiecia stopy? fajnie. ja jak narazie mam najwyzsze 11 cm. i kocham wysokie obcasy.

12 cm w kolorze cielistego berzu :). Kocham je! Z przodu mają podwyższenie, są nawet wygodne, można wytrwać całą noc.

ja mam buty na 14cm obcasie ;p zarąbiście sie chodzi ;d może dlateho że mam 157 cm wzrostu. Ale są super wygodne ;)

Gość rozbrajacie mnie
14 cm. i chuja są wygodne. nie obcierają, to fakt, ale nogi aż drętwieją. to buty stworzone chyba głównie do leżenia.:/ ale jakie ładneee...:)

Jeśli but ma 4cm platformy z przodu, to powinno się to dodać przy podawaniu wysokości obcasa, bo ma to ogromne znaczenie. Moje najwyższe 12,5cm, w tym 1,5cm platforma. Poza tym noszę buty albo całkiem płaskie (rzadziej), albo nie schodzę poniżej 9cm. Nie uznaję nic pomiędzy.

Gość blowjob
13

Gość pytanie o krus
8-9 cm. nie wiem dokladnie, nie chce mi sie mierzyc. ale niewygodnie sie w nich chodzi wiec w nich praktycznie nie chodze.

Gość cycatka mężatka
12 cm

zadnych, nie cierpie obcasow. Tylko sportowe wygodne, lub normalne , ale zawsze plaskie

Gość coomyslice o takiej sytuacjii
a ja wlasnie uwazam, ze nie nalezy wliczac platformy mam buty 13cm ale na 3cm platformie, mam butu 11,5cm bez platformy i logiczne, ze na tych drugich sie gorzej chodzi PS powinnyscie tez podac rozmiar buta, co innego 10cm dla osoby z 35, a co innego dla stopy 41. tez kocham obcasy i wygoda butow moim zdaniem ksztaltuje sie tak: 0-2cm niewygodne, chód kaczy 2-3cm wygodne, takie mam np. kapcie 4-7cm niewygodne, noga w dziwnym połozeniu, leci do przodu, ciezar skupia sie na odciskach na wierzchu palców - bo noga sie zsuwa 8-11cm wygodne, noga ciąży prostopadle w dół, nie zsuwa sie, bo ciężar jest skierowany pionowo w dół. Uwielbiam w takich chodzic, mam frajde z samego chodzenia 12cm i więcej - niewygodnie, ale pieknie :D dodam, że mam stope 35

Gość isaaana
oj to masz maleńką stópkę, ja noszę obcasy 10 cm ale rozmiar nogi mam 39

Gość kobieta32214
Moje najwyzsze to 18 cm ale piekielnie po nich bola nogi . Codziennie chodze w szpilkach 7-15 cm. Mam rozmiar 35 i 152. Na plaskim nie potrafie wytrzymac nawet 20 minut.

Gość gość
14 cm, ale tylko jedne. Dodam, ze na codzien chodze na plaskim i to moje jedne z pierwszych na obcasie, stabilniejsze niz inne 4 cm, nie wiem jakim cudem. MOze ze dobra marka