Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajnaOna

Powiedzcie mi DLACZEGO??

Polecane posty

Gość zwyczajnaOna

Bylismy razem pol roku, rozstalismy sie na 3 miesiace. On w tym czasie zaczal imprezowac, spotykal sie to z jedna to z druga, ze mna tez sie spotykal tylko ze dosc rzadko i nie bylismy razem, byly to spotkania na seks. Ja nic od niego wiecej nie chcialam. Pozniej on zaczal sugerowac, ze moze bysmy wrocili do siebie, ze mnie kocha itd. Ja dalej nie chcialam. On caly czas okazywal ze mu zalezy, potem ja zapragnelam wrocic do niego... Wszystko bylo cudnie jakieś 3 dni. Spotkalismy sie, jego zachowanie bylo dziwne, dalo sie wyczuc. Chcial jak najszybciej je zakonczyc, przyznal sie, ze musi isc do takiej dziewczyny z ktora zaczal sie spotykac aby zakonczyc znajomosc z nia, zeby wyczyscic wszystkie sprawy zanim znow do siebie wrocimy. Powiedzialm ze ja chcetnie z nim do niej pojde. Wtedy zaczal sie wykrecac, w koncu powiedzial to ze zalezy mu na mnie ale boi sie ze mna zdradzi bo spodobalo mu sie takie zycie - imprezki i codziennie inna. Tak powiedzial-... Powiedzial zebysmy sobie to na spokojnie przemysleli wszystko jeszcze.... Co ja mam robic? Zalezy mi na nim

Osobiscie nie chciałabym być z facetem, który ma codziennie inną. Jakos tak kręciliście ze soba, on byl niezdecydowany, ale na koncu pokazał totalny brak klasy i szacunku dla Ciebie. On dusiłby sie w zwiazku, bo poczuł smak wolnosci -imprezy, laski... Ty tez byś sie meczyła, myślałabyś czy Cie zdradził... Nie wiem, może dajcie sobie czas (choć wiem, że to nielatwe)