Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wincent37

Prostytutka.Kobieta czy towar?

Polecane posty

Gość Wincent37

To pytanie mnie nurtuje.Właśnie się dowiedziałem,że moja znajoma ze studiów właśnie tak zarabia pieniądze i nie wiem czy to jeszcze kobieta,która odczuwa z tego przyjemność,traktuje to jak coś wyjątkowego czy to po prostu towar za który wystarczy zapłacić?

Gość jej musisz zapytać
ale to mniej więcej takie pytanie jak czy aktor kabaretowy śmieje się z kawałów poza sceną.

Gość grube jest niezdrowe .
w pracy- towar w zyciu- kobieta zawsze- tylko człowiek to takie trudne?

Gość kilimandżaro
dla mnie - jesli robi to dla kasy nie odczówajac radosci z sexu , to jest towarem ale jesli robi to bo lubi sex i w dodatku na tym zarabia - prawdziwa kobieta

Gość prostytutka sie wypowie
moze nie do konca bylam taka typowa prostytutka, bo mialam 3 sponsorow (nie w tym samym czasie) i 2 razy umowilam sie na seks na godzine. Zawsze bylam kobieta, nie bylam traktowana jak towar ani tez sama staralam sie tak siebie niepostrzegac. Laczylam przyjemne z pozytecznym. Niby to praca, ale bardziej traktowalam to jako jako przyjemny sposob na zarobienie kasy

Gość Glasgowpozdrawia
Takie Polki są-znamy ich przydomki i Anglii hehe.Jak Polki Szkotki w tym przebija no respekt bez kitu:D Na Polki jak na ruskę trzeba uważać. Wyrachowane i zimne-uważajcie chłopaki.

Gość MałpkaKiki
Dla mnie to nie kobiety.Jak można swoje ciała sprzedawać fuj.

Gość xxxxxxxl
W dzisiejszych czasach kobieta jest wszędzie i zawsze towarem. Jako prostytutka Jako żona cichodajka Prostytutka jest wśród nich najbardziej przyzwoita - ona bierze kasę i wie kim jest. Żona doi bezlitośnie faceta, aż wydoi biedaka. W tym znaczeniu żona jest o wiele gorsza od prostytutki. Nie ma litości dla męża. Kasa się skończy potem rozwód i nowy frajer na tapetę. Cichodajki mają największą radość z życia robią co chcą. Podsumowując słusznie wywalono nas z raju - jesteśmy złem wcielonym.