Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

johnsmith1987

istnieją jeszcze niepalące dziewczyny?

Polecane posty

Potwierdzame. Moja siostra jest Twój rocznik i pali. Większość jej koleżanek też pali. Ale już np. moja druga, młodsza siostra nie pali i większość jej koleżanek też nie pali.

mam 19 lat i skonczylam szkole srednia. Bylam w zenskiej klasie -byly nas 21 dziewczyn i zadna nie palila !! :)

Gość show start
20 letnia niepaląca dziewica:) obecna

Rozgryzlas mnie znakomicie, moim priorytetem jest znalezienie frustrata na tymże forume. :classic_cool: No i oczywiscie, jestem zwyklym, pod przeciętnym szarakiem. :classic_cool:

No tak, zapomnialam o mym kolejnym priorytecie. Byc mistrzynia cietej riposty oraz przejmowac sie kazdym slowem zawistnych koorew. Wybacz. Poprawie sie. :classic_cool:🖐️

Gość namiar Anet556
:classic_cool:

rowniez nie pale mam 20 lat nie zamierzam palic, nie jestem rowniez dziewica, choc pierwszy raz mialam w wieku 19 lat, co i tak uwazam za ladny wynik, odpowiedni mezczzyna, z ktorym jestem do tej pory, milosc, czulosc, szacunek itd... ale jak ty szukasz dziewicy w wieku 23 lat..hm.. powodzenia!

Gość trepalanka
kurde ja pale ,przyznaje sie bez bicia,chociaz zawsze obiecuje sobie,ze to juz ostatnia paczka:P ale w kolo mnie pelno jest osob ktore nie pala! napewno wiecej niz tych palacych,a dziewic jest pelno np ja:P mam 25 lat i nie spotkalam jeszcze tego odpowiedniego,kumpelki w moim wieku wiekszosc tez sa dziewicami i to niepalacymi :P i tyle w temacie :)

Gość afwetgv
Znam dziewczyny, które nie palą na co dzień jednak gdy przychodzi impreza to papierosa sobie nie odmówią. Sama tak mam. Nie skreślaj kogoś przez to, że pali. Lepiej pogadać z tą osobą zanim powiesz, że jest bezwartościowa przez głupie puszczenie dymka.

wcale nie twierdze że jest bezwartościowa po prostu sam nie palę wiec szukam niepalącej - proste a jak w takim razie jest z paleniem w przedziale 16-20 ?

Gość L.H.O.O.Q
nie palę, ale nie jestem dziewica i jestem zajęta. :P

Gość zebereczkaaaa
ja też nie palę, nigdy nie miałam papierosa w ustach :) dziewicą byłam ale ten dupek mnie zostawił, ale spoko, mam zamiar mu porządnie za to włać!!!!

Gość w ogłoszeniach matrymonialnych
często pojawia się ten warunek: szukam niepalącego/niepalącej. Dziwi mnie to, bo akurat to nie wydaje mi się najgorszy nałóg, jaki może mieć potencjalny życiowy partner. Obserwacje autora mnie też dziwią, bo większość moich znajomych nie pali, podobnie było w liceum (bo taki ma być przedział wiekowy) - może z 5 osób w klasie paliło na 25, a więc 20 a nie 80%. Mieszkałam w akademiku z kilkoma współlokatorkami i tylko jedna z nich paliła. Na korytarzach w tymże akademiku można było spotkać palaczy - przeważnie te same osoby, może z 10 na piętrze, gdzie mieszkalo co najmniej 50 osób. A klub to jednak co innego niż takie codzinne życie.

Gość a moze byc niepaląca
za to dajaca w zyłe dziewica?