Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

johnsmith1987

istnieją jeszcze niepalące dziewczyny?

Polecane posty

mam 23 lata Do tej pory jak jakaś dziewczyna mi się spodobała to była zajęta. Kilka razy też zostałem odrzucony. Obracam nie ma dużo kobiet w moim towarzystwie ale wczoraj poszedłem na imprezę na której poznałem kilka nowych dziewczyn. Każda z nich paliła za wyjątkiem jednej, która nie paliła bo byłą karmiącą matką. I jak tu znaleźć dziewczynę? Wystarczy mieć 2 wymagania: dziewictwo i niepalenie i już eliminuje to co najmniej 80% dziewczyn.

Gość jeśli zadasz to kryterium
facetom, to okaże się, że też znaczna część jest wyeliminowana ;) A po prawdzie to sądzę, że przesadzasz z tymi 80% albo masz jednak jakieś dodatkowe wymagania tzn. ładny wygląd, zbliżony do Twojego wiek, status społeczny itp.

Gość acadalfffo
i ja nie palę;)

Gość nie martw sie
ja nie pale ale jestem starsza niz ty :P

Gość ja chyba zaraz zacznę
:o

Gość czuje sie wyjatkowa.,.,.
nigdy nie mialam papierosa w ustach i bylam dziewica do czasu gdy poznalam mojego terazniejszego meza.

"Wystarczy mieć 2 wymagania: dziewictwo i niepalenie i już eliminuje to co najmniej 80% dziewczyn." - Zostaje jednak te pozostałe 20%, to wcale nie tak mało...

Gość choco loko
za dużo wymagasz. Dzewczyna po 20 dziewicą?

Gość Nie cierpię palenia Pfujjjj
Nie palę, bo zalezy mi na ładnej cerze, dbam o swoje zdrowie i wygląd.

Gość fvf
to nie szukaj dziewczyny na imprezie.

ale to domowa imopreza była była więc nie taka impreza gdzie same szmaty są No ale powiedzcie dziewczyny czy faktycznie taka duża część z waszych koleżanek pali ?

Gość black devil girl
ja nie palę

Gość czuje sie wyjatkowa.,.,.
Niestety duza czesc z moich kolezanek pali. W towarzystwie to ja czuje sie inna, gdy zaczynaja palic (wychodza na balkon) a ja zostaje sama. Podczas dlugiej jazdy autem... Przerwa na papierosa, Halo??? Juz mam serdecznie dosc palaczy. U siebie w domu nie pozwalam nikomu palic przez okno czy na balkonie lub w lazience. Nie nawidze tego smrodu, ktory przenika przez kazdy kawalek ubrania a wlosy mam ochote powyrywac ze zlosci gdy sa nasaczone tym odorem.

Autorze, ciekawa jestem co Ty masz do zaoferowania skoro masz takie wymagania. Zarabiasz min 20 tys miesiecznie, masz wlasne mieszkanie, auto? :classic_cool: Jeżeli nie, to nawet nie marz. :O

przeszkadza mi bo to jeden z elementów pasujących do niegrzecznych dziewczynek. A ja grzecznej szukam. Tam samo nie może być wulgarna czy nieskromnie się ubierać.

Jestem ateistą i mam awersję do Kościoła Rzymskokatolickiego więc na oazę nie pójdę a szkoda bo tam można poznać porządne dziewczyny

Zreszta obstawiam, ześ prawik, skoro dziewicy szukasz. Rocznik wskazuje, ze masz 23 lata, wiec powinienes sie cieszyc z kazdej ktora nawet na Ciebie splunie. :classic_cool:

Żadna z moich koleżanek nie pali, ja też nie. Teraz wraca moda na niepalenie także spoko, koleś. Nie wiem jak ma się do tego drugie kryterium. Poza tym to dziwak z Ciebie, będziesz długo szukał kobiety, skoro ważniejsze dla Ciebie od osobowości są takie błahe kwestie.

"Poza tym to dziwak z Ciebie, będziesz długo szukał kobiety, skoro ważniejsze dla Ciebie od osobowości są takie błahe kwestie." Podpisuje sie pod tym całą sobą. :classic_cool:🖐️

a kto powiedział że są ważniejsze od osobowości? Osobowwość jest na peirwszym miejscu ale te wymogi które przedstawiłem też są istotne.

No dobra poznajesz super loche, mila, sympatyczna etc. Ale okazuje sie, ze juz z przeorana dziura i pali faje. I co teraz? :O Jesteś prawiczkiem? :classic_cool:

Skoro nie odpowiadasz, tzn ze jestes. 23 lata szukales dziewicy i nie znalazles, to myslisz ze teraz znajdziesz? Chyba jak sie przejdziesz do podstawowki. :O Zreszta prawictwo w takim wieku swiadczy o tym, ze sam za wiele soba nie reprezentujesz czy to fizycznie, czy to mentalnie wiec puknij sie w pusta banie i nie stawiaj wymogów. :O:O